Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. E gle sad kako crnci trče

2. Hahaha kakav je PREDATOR ovaj selektor senegala

3. аххахахахахахаха

4. Fun fact: od tri ekipe koje su smenile selektora koji ih je odveo na SP, dve su pobedile, jedna igrala remi, u prvom kolu.

Fun fact 2: selektor mladen je 2001 postigao pobednički gol protiv Švajcaraca u kvalifikacijama. Glavom

5. Без превише калкулација пролазимо све је јасно.

6. Fun fact 3: vialpando je moga kurca operando

7. јасно је као дан

8. Poljska najgora slovenska ekipa na prvenstvu ubedljivo

9. Jebote tri puta se već uspavljujem uz ovu utakmicu

10. Da li je realno da je ova poljska 8. reprezentacija na svetu i da je bila i 4.-5.

11. Mislim da je ovo prvi put da vidim crnca selektora

12. Ja evo sad pokušavam da se setim nekog i ne ide

13. Igra li levandovski?

14. "sve ce ih jebati robert lewandovski" reče jednom jedno belo keče

15. Pa ne, svi pričaju o nekoj dominaciji evropljana i tome kako treba više odatle ekipa a niko ne priča da tako neke kriminalno mediokritetne ekipe poput poljske i švice drndaju kurac u svojim kval. grupama nad gibraltarima i litvanijama i kao waoo nemamo poraz

16. Ja garantujem da je vrelije gostovanje i teže tipa u nekoj Bocvani nego u Talinu

17. Poljska za sad igra kao što sam očekivao da ćemo mi igrati na ovom svetskom.

18. лелелеее

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.