Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Pa ko je rekao siguran kec? Ja sam tipovao 0:0 al s obzirom da moze da se upamprlji nesto u 85-om nisam smeo to nego X poluvreme jebe se rusima i iks im radi posao

2. Кад не може русија да да Египту даће Египат себи идемо россир

3. Eto na to sam mislio

4. U što ste vi mislili u pičku materinu

5. I cernisev je igrac reala xd

6. Ju ju ju pa rusi osvajaju nema sta

7. ne igraju loše šteta što će ispasti u osmini ko god im dođe da se ukrštaju sa nekom drugom grupom mogli bi da prođu

8. OJ PUTINE SVJECKA SILO NAŠA NEĆE SVETOM KOMANDOVAT PAŠA

9. ahhahah jebem ti imam par urugvaj - rusija 1 :/// malo sam se usro

10. Useri se malo vise slobodno

11. Egipćanima obolelim bitnije da salah da gol nego što im rusi raširili čmar

12. Pa 28 godina gol nisu dali

13. Što bi reko dačić

Glupi ameri, jeeeeb..

14. volim sto su rusi rasturili fanatike, kad sam bio mali voleo sam egipat zbog piramida i faraona.to mi je bila naj bolja zemlja a sad medju najgorima

15. Previše se popalili kao, sad imaju Salaha, ej nije to igrač klasa ko Ronaldo ili Kolarov da može sam da reši utakmicu, plus jel moguće da mislite da Ruje ko domaćini neće da ginu plus PUTIN OBEĆO STO ILJADA MILIONA MILIJARDI RUBALJA I NACIONALNU PENZIJU AKO OSVOJE

16. Da ne pominjem tri obroka smeštaj i vojni rok priznat u radni staž

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.