Prijava

E pa kenjas i ti, španci uzimaju bronze, ovi ni to

I pričamo o fudbalskom gubitnickom mentalitetu hrvata, tacnije choke na velikim natjecanjima

Ps, ne mislim ni ja da su kurčina od ekipe i nemaju gubitnički mentalitet ali mislim da nemaju ni pobednički, mogli su na prethodnih nekoliko turnira da urade mnogo više nego što jesu, usrali su se u ključnim utakmicama I uvek i je makar jedan igrač teška kiksara pozadi. Sad poprilično nisu imali sreće na žrebu, ne verujem da mogu prvo ispred argentine niti da izbace francuze u osmini i to je to.

Pa slazemo se fadjo, sta. Ni ja ne mislim da ce biti prvi u grupi niti da bi prosli francuze u eventualnoj osmini ali zapata bas lupeta ovuda

Što me mrziš danas prika. Samo samo rekao da čoukuju prečesto.

Ne mrzim te ja nikad niti sam te ikad mrzeo samo sto ne moram da te mrzim da bih ti rekao da lupas niti moram da te volim da bih ti rekao da si u pravu

Dajte jednog dzivdzana za poneti

Hehe malo i da se našalimo

Argentina se jedva kvalifikovala na svetsko tako da lagano mogu stase do prvog mjesta

Где чоукују, сад за европско испали од Португала, првака, пре тога за европско им запали у групу Италија и Шпанија, финалисти тада, ајде једино их је прошло светско добио Мексико, а пре тога су им играли Дадо Пршо, Нико Крањчар, Џо Шимунић и слични, па је било и за очекивати да испадају у групи или после групе, а сад су им једино штопери слаби, чак је и Субашић за Плетикосу голманчина....

А Аргентина слабо јебено игра са свим тим именима које имају јбг, светско су тек у последњем колу изборили, Нигерија или Гана су их отресли 4-1, сад Шпанци 6-1, јесу то пријатељске, али не играју како би таква екипа требало да игра....

sve nesto mislim da ce belgija morati nesto da uradi napokon.uvek se sere da ce da iznenade,a oni uvek zduvaju.kapiram da ce sada nesto i uraditi. grupa im se otvorilia i ukrstaju sa grupom iz koje mogu dobiti bilo koga.

francuzi dobili grupu u kojoj bi i mi bili prvi.
hrce su manje-vise na svakom prvenstvu jedna od nezgodnijih reprezentacija.sada imaju sredinu,napad,jebe ih odbrana,al to im je standardna prica.otprilike im najbolji ikada tudor u odbrani.

Poslednje dve grupe su mi najluđe, da se pretpostaviti ko će proći iz predzadnje vrv belgija i engleska a iz poslednje poljska i kolumbija mada iznenađenja su moguća, ali teško je predvideti ko sa kog mesta ide u grupi tj ko će na koga u osmini, ko prođe u četvrtfinale od njih ide skoro sig na nemačku i brazil. Trenutno su mi, kad gledam grupe i ukrštanja, najlogičnijiji polufinalisti Španija, Francuska, Brazil i Nemačka ali videćemo.

englezi moraju da nadju krstenog golmana. prva 2 golmana im zajedno primili 100 golova gore -dole koji. pre mi u toj grupi belgija prva.ukoliko ukrstaju sa nemackim i brazilom,mogu se jebati.i belgija i engleska.
i senegal u drugoj je zajeban.mozda i najjaca africka represtacija trenuto.deluje mi da ce poljaci standardno da ne urade nista.

edit:
ove sezone primljeni golovi.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=05&dd=14&nav_id=1392592
brazilici vec objavili spisak putnika, a krstaja salje tajni siri spisak uefi.
tajni spisak.misterija, taktika...

Hahaha ja volim našu reprezentaciju jer ništa ne može normalno...Tajni širi spisak hahaha prelepo

tajni spisak za sssr. skroz ok naziv za neki partizanski film.
mozda i nije toliko lose sto nije objavio.posle bi 15 dana patetisao kada bi ga pitali zasto ovaj, a ne onaj.
vi mene napadate,a ja zelim najbolje srbiji.nanan.kako to vec ide kod ljudi iz srbije koji su na nekom polozaju,a neko im uputi neku kritiku/sugestiju.
inace, mnogo moze da iznanadi.tih 35 je i koristio u utakmicama.gore dole koji.
znam da nece zvati sulejmanija nego kostica.npr.ono sto je bilo u poslednjim prijateljskim je to. takva ce i igra biti.

Sanitarni čvor
englezi moraju da nadju krstenog golmana. prva 2 golmana im zajedno primili 100 golova gore -dole

Али у репрезентацији примају јако мало голова (против Немачке, Бразила, Холандије и Италије су један гол примили), напад им је већи проблем био у тим пријатељским.... Не играју им у одбрани више играчи а ла Џагелка, Бејнс, Џонсон итд....

Dva buzdovana pozadi xd

realno, sve same prijateljske od kojih 2 sa italijom i holandijom koji su u kurcu.
nisam gledao utakmice.mozda neko smaranje.aj samo da se zavrsi,pa da idemo da jebemo kurve.nemoj da se povredim na prijateljsko i te varijante.
u svakom slucaju,mislim da im je veci problem sto su im prva 2 golmana primila najvise golova u prventsvu(hart nije branio sve,ali i da jeste ne bi se videla razlika. kikser)nego sto imaju u vrhu strelce.kejn,vardi,sterling,ali..svi navalni igraci u super formi.
da ne kenjam mnogo,ne znam kako igraju za reprezentaciju,ali ovako ubijaju.

edit:na stranu to sto igraju u klubovima koji se vecno bore za opstanak.i to opet govori koliki su golmani.

Са Бразилом су играли одличну одбрану баш, поготово Џо Гомез (који не иде), остале нисам гледао.... Није битно какви су голмани у клубовима (јер и Пикфорд и Батленд не играју са неким добрим дефанзивцима) већ како се уклапају са осталим дефанзивцима у репрезентацији....

И зашто одједном медији серу да је Рајковић без примљеног гола на 45452659642975 утакмица ове сезоне?

pise na vikipediji da ce krstaja mistik danas objaviti sastav.gorim od zelje.
samo on i selektor svajcarske su tajanstveni.mozda zato sto su obojica iz bosne.zejebo ih zemljak iz hrvatske reprezentacije sto je objavio spisak.

spanci nizu zvali alonsa.jedan ob kompletnijih bekova.prodoran,odlican centarsut,sutina...
uz marsela najbolji levi bek.marselo je bolji,ali nije ni ovaj daleko.
brazilici nisu zvali aleksa sandra.po mom misljenju sa ovom dvojicom je top 3 igraca na toj poziciji.belgijanci nisu poveli najgolana.jeste da je lik u slobodno vreme vodja genga iz san salvadora,ali je drzao romu i odlican je vezni.