Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Reme, je l ide mravlja kiselina u pivo?

2. ako je verovati internetu,hrvati ce danas na klupi imati 2 golmana i 3 igraca.
    odmaraju skoro pola prve postave,jedan parni zuti i oterani kalinici.u svakom slucaju 7 igraca.

3. Ajmo nigeri izbacite usranu argentinu

4. Gambi naćiću te u gradu za ono vredjanje sinoć!

5. Vidimo se na trosarini brt

6. Reme, je l ide mravlja kiselina u pivo?

Ako ga kupuješ u dečijoj igraonici za trideset dinara po flaši, možda, ali inače ne brt.

7. Urugvaj će da usere portugalske cigane, Ruje će da popuše od Španaca, mada će biti tekma na dosta golova. Argentina izbacuje Francuze na mišiće, Hrvati Dance.

8. Brt, kad otvorim Lav recimo, zapljusne me miris mravlje kiseline. Mućkaju nešto garant, koriste to kao konzervans.

9. Bg brt kakav nis jebeni haha

10. Lav je đubre, ali i dalje ne koriste mravlju kiselinu brt.

11. A ko koristi? Lowen?

12. Kad je kazan ofarbao cikicu, tek sad videh?

13. niko ne koristi jebenu mravlju kiselinu, ne budite debili

14. запазите ове играче наше као ми добијамо, идемо мотивисано, сад ако их Бразил напуни има да им стигну претње смрћу као Колумбијцима и Костариканцима.

15. ma jedu govna, forsirani optimizam, kao kad politicari jos pre izbora peicaju da ce da dobiju.niko ne kaze ako pobedimo nego kad pobedimo.sere mi se od toga.

16. Ево га Месси у екстази, стиже још 3 комада до краја.

17. Ja sam mislio da ce ovo biti jeben mec, a vidi posed lopte 75 posto za argentinu pa sta je ovo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.