Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. A vidis ti to, a2 igra na lužnjikiju, zna i rus sta radi

2. fudbal je igra u kojoj na kraju grupu prolaze ciganji :(

solidan iran

3. Iran je pokazao svima da MOŽE protiv Cigana. Jos nam je sudija Iranac. Ja verujem

4. Drago mi baš zbog Irana što dadoše gol

5. Savršeno veče bi bilo samo da ga je Iranac dao u 96om i poslao Kristinu kući.

6. I tebi bi prošao 3+

7. Ne igram ništa od prvog kola Rolan Garosa, od 30 parova prodade samo Sock za 360k.To je kap koja je prelila čašu.

8. Dešava se svima, idi reci mu to.

9. Nije ovo crveni druže
    Ako je Ronaldo od sinoc ovo, nisam pustao

10. ја тек јутрос видео, гледао шпанце јуче

ма 'де није мамицу му јебем циганску и суспензију од 3 меча је требало да добије

11. Hahah dobro eto jeste

12. Teoretičara zavere ima svuda

Clearly not. There is no direct offensive behaviour, there is no dangerous direct contact. Everyone wants to see #CR7 out of the World Cup, it seems.

KOME SMETA JAK PORTUGAL?

13. Uopste nije crveni i ne vidim zasto je govnarko u ovoj situaciji

14. Koji crveni, ste kršteni vi?

15. Koji mi zašto persiraš Radmilu Topoli
    Valjda ne voli Ronalda pa sad kao lupa nešto

16. Pa sad baš da volim/ne volim nekoga od fudbalera - ne, poštujem jako ali je govnarko

A ja u postu nisam ni pomenuo crveni nego samo da je govedo cigansko, posle kad si naišao onda jbg, nije baš da stvarno mislim da ga je trebalo suspendovati na tri meča

17. Ovo je samo prljava provokacija, nije crveni jer nema nekog kontakta ozbiljnog, što se mene tiče. Tipa može žuti zato što je govnarko. Al mi smešno što je i on zamalo pao. Pičkica je Kristina totalna.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.