Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018

1. Neimar i Tošić su u duelu da vidimo šta će da ispadne od ovog napada

2. Šta mož da ispadne jebem ti majku

3. изаћи ћемо наложени на макс. и у првих десет минута ћемо деловати као осице и онда ћемо примити гол из контре и ментални слом

Amin

4. Pročitao sam dobar komentar na tviteru, kaže ložićemo se do početka kao protiv Amerikanaca u košarci i onda počne utakmica i čuješ "Birčević preuzima Karija" kad shvatimo da smo u kurcu

To je okej dok god imamo Štimeta da ih zakuca.

5. Dabogda Nejmar dao 3 gola samo zbog glupog negujmoa i parole nejmar da pusi kurac

6. Dabogda nejmar dao 5 komada jer sam se pred sp kladio na njega da ce biti prvi strelac a on se izgleda cuvao za nas

Toliko verujem u nase da idem sad do kladze da sve pare koje imam kod sebe stavim na brazil i nemacku

7. Losa kvota a moze x da bude sa nama nemoj

8. Jedino možemo da ih dobijemo na neku sirovu seljačku snagu

https://i.imgur.com/AmYE2Od_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

Levo: Nejmar se muči s 40kg na spravi za pičke
    Desno: Teša Tešanović diže 120kg pri drugom susretu s fizičkom aktivnošću

9. 2-2 kvota 2,25 poklon. juce na nas bila 6,75 sad je 6 idemo lozenje osvajamo.

10. Koja je kvota pobeda brazila uz gol neimara, ili jos bolje 3 gola neimara

11. Necu lijeka ni ljekare, zovite mi neimare, sazidajte most bez kraja, most do moga zavicaja.

12. Samo da se javim i porucim onom musavom govnetu Trucu da mi se naduva masne kurcine, ciganska raspala govnurda.

13. 27 prijavljenih clanova prijavljenih za 2 sata, a on glumi ludilo, jebem li ti mater u picku

14. Ja nikad ne znam je l ovo pišeš ti il kopiraš od negde

15. pa on je profi tarzan, zar si očekivao manje

16. Zvuci kao sirotinjska spika sa blic komentara sta god da napise za prvenstvo

17. Baš to
    Al kapiram da se sprda

18. https://www.b92.net/sport/rusija2018/vesti.php?yyyy=2018&nav_id=1411304

и целт очекује да неко замени месија, хаха :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.