Reme, nesportski je jbg. Baš ciganski manir, šta sad, lomi im noge ako ne možeš da ih pobediš. Neka pokažu da imaju bolje umeće fudbala i pobede rezultatom, sve je drugo nedopustivo.
Reme, nesportski je jbg. Baš ciganski manir, šta sad, lomi im noge ako ne možeš da ih pobediš. Neka pokažu da imaju bolje umeće fudbala i pobede rezultatom, sve je drugo nedopustivo.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Samo zbog smaranja na fejsu sa jebenom pobedom iz 1930-te smo zaslužili bar 5-0 da puknemo.
mene svi shvataju obrnuto... jebem vas u mozak...
Zapata sastavlja ove tekstove ko da ga slušaju široke mase a ne fazon 6 ljudi
ta pobeda 1930 je kurac naspram one od 8:4.
pisu novine
ovamo kvota na srbiju sa 7,00 pala na 5,60 mora da je stigla neka dojava
5 zivota da kucate tekstove na tarzaniji necete zaraditi da isplatite pare koje sam pukao na svetskom
Voleo bih da ih usere Mexico, kakvi Šveđani i SP.
pokazi mi kada se sprdas, a kada ne I za pet zivota nece provaliti kada se sprdam, a kada ne
Nijemac igra do 90og. Ako mekiko ispadne izlazimo na ulice.
Da li je to dan za iznenađenja?
Brate, Srbija ne može dobiti Brazil pa da još 50 života pokušava
Pa ko se pa nada da ćemo dobiti? Ja sam više u gasu da polomimo Nejmaru noge i to je dovoljno od nas.
Da igramo sa nemcima, englezima, portugalcima mozda bi i imali sanse. Sa njima mozemo nekako da umrtvimo igru i damo neki gol na sreću.
Ekipe kao sto je brazil, ima da nam naprave fejsfak sa 5 golova u mrezi i onda ce da pisaju po nama.
To je neko moje strucno vidjenje.
Jebu švedjani ne vade.
Pa ne svim Brazilcima, samo Nejmaru. :D
Ček, sad ako nijemci munu jedan gol, mehiko ispada jbt.
Njemci dobili Brazil 7:1, Njemce će izbaciti Južna Koreja, mi imamo bolji tim od Južne Koreje, mislim da se odgovor na neka pitanja sam nameće...
Baš trula spika malinar. Plus sto si je kopirao sa fejsa.