Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ne znam nije mi ništa jasno
Hahaha svaki dan nesto novo naucim
а јбг шта сад... иначе шта има?
Evo nista brt ti
ajte jednu partiju saha a mi ostali da gledamo
ајде једну партију док пратимо како ради скрипта
хахаха
Ajde jbg
Izazvacu te tamo truc a ti okaci link jer su meni dragocene sekunde
jos par minuta je na klonji, pozuri truc haha
Hahahaaha
хахаха, добра
https://lichess.org/rdmaQyBG
au sta radi truc sa pijunima
lepa partija nema sta
Truc madjija, a pseto sve bolji, bez obzira na previd ovaj, jebeno je protiv truca igrati.
U prvoj se sjebah za konja jbg(moje standardno jedna figura manjka) a slabiji sam i sa figurom viska jbg. Druga katastrofa nesto sam izbagovao a treca je zapravo bila ok(bio sam neprecizan par puta) ali na kraju me izlomio
Pa bolje sam se drzao nego apofis u ovim sledecim hahaha
Nema brate, prvu me odrao, drugu sam izgubio u 5tom potezu, samo sam trecu onako egal bio.
Ova poslednja je bila dobra i imao si prednost(makar sam ja tako video). Jeftino si dao onog slobodnog pijuna a i onaj potez konjem kad si napao lovca pored kralja i topa sam osetio da sledi a bio je realno solidno los
Mislim ja kad igram protiv truca i napadam nesto a on to nesto ne brani ja se plasim da pojedem haha sve mislim zajeb neki xd
Da onaj poslednji potez bese katastrofa. Jeste, jebeno to kad igras protiv mnogo boljeg, nemas samopuzdanja, jedino ako on nesto strasno zajebe, pa te usere da pobedis. Ali dobro, sve to ide u rok sluzbe. :)