Prijava

браво комшије

Prove za koga si navijao brate? XD

Sajt prsti od kiselosti radikala lolo

Prove, da li si, od početka svetskog, navijao za nas komšije ili hrvate? :D veliki pozdrav

recept je bukvalno dve kesice ovog nesa svaka 17 din i malo slatke pavlake
https://i.imgur.com/GL8o2uU.png

Пир-имућна је

Pir prodala kuću emigra
Možda i tjelo

Navijao sam tokom prvenstva uredno za Hrvate. I onda sam video kalašturu Kolindu onako kurvanjski odevenu i prvi put u životu navijao za Ruse. Juče sam navijao za Engleze. Navijaću za Francuze u finalu.

Sve to zbog Kolinde?

Aha, baš mi nekako ogadila Hrvate kao naciju.

Pa reci da nas po Vučiću cene haha

Pokušaj provociranja mene na konto Hrvatske je skroz 2012. Kao kad bi sad pitao Kilograma i Pseta navijaju li za Švajcarsku. Baš tanka spika. Mada, ne znam, ko možda i budem navijao za Hrvate u finalu, videću. Moram da se konsultujem sa mnogobrojnom rodbinom tamo, da vidim gde oni stoje.

Pogubio si se sad baš
Pa ja zapravo navijam za Hrvate

ne igram kladionicu jer se ne razumijem u fudbal a i previše mi vremena oduzima ovo praćenje utakmica. igralo se za ovo svjetsko čisto da se malo uklopim u drustvo jer je preglupo da se ja sad tu nešto pravim kako mi govno ne smrdi jer ne pratim fudbal a svuda se samo prica o fudbalu ali da se kladim na tamo neke treće lige norveške stvarno neću.

Prov solidno trigerovan verovatno je kao mali imao taj problem da mu deca viču "Hrvat, Hrvat!" a on penio pa su ostali kompleksi jaki u njemu.

Nisam uopšte trigerovan, naprotiv. Uvek sam navijao za Hrvate, sad su mi se nekako popeli na kurac. Kič prave od ovoga. Ja sam pre prvenstva govorio da ću da navijam za Hrvate, ali spontano su mi se popeli na kurac. Pred Ruse sam baš bio ubeđen da ću da navijam za Hrvate i protiv Rusa, sve dok u jednom trenutku nisam počeo da se nerviram kad su Rusi bili u kanalu. Tako sam na početku one serije kad je Klivlend osvojio protiv Golden Stejta uzeo titulu mislio da ću da navijam daLebron ispuši i večiti luzeri GS osvoje, i samo sam u jednom trenutku krenuo da si pričam kad je Lebron počeo da sipa "To Lebrone brate".

večiti luzeri GS

Ahhahahah

Ех, каква је то земља била...

Glavni
Kolu pijem samo u izuzetnim prilikama. Dakle, Vaskrs, Božić, Pravoslavna Nova Godina.

pre 5 godina

и ја исто :)