na kurac mi idu replike tipa sirotinjska spika na odredjene komentare, falabogu sto je sajt tolko izumro i nije uticajan ko pre pa se ne koriste te fore i u rl
Šta vi znate šta je civilizovano pregovaranje kad odrastate u toj rupi od Srbije dole, treba vam platiti kolektivni izlet u zemlje Evrope i Zapada koji pljujete pa da vidite kako se vodi država i šta je uređen sistem. Najlakše je lajati na vukajliji, a o pregovorima s kurca pojma nemate
Mali Mujo
Probaj neki drugi jebiga, čak i ako se ispostavi da nije do toga nisi na velikom gubitku, nek stoji još jedan kaladont, ko ga jebe hljeba ne jede....
110 dinara? Je li može dve za 200?
I siromasan i bogat u istoj rupi zavrse
Dace te mi rotmans, pakovanje od 23
Motan duvan je 100 puta zdraviji od tih tvojih kupovnih sranja
Da cete mi 200g svargle
Навијам за слабије
Zasto da ostavim dva dinara u prodavnicu. Pa oni dnevno milione obrcu na tu foru
https://youtu.be/QN4UhS8cFTk
гледајте коментаре, најежио сам се од срамоте
Yugo ima dušu. Očaj jebeni
Jugo je takva jedna kurčin kerova
Kao čekaonica čet
Mod na vukajliji
Okraćo dan
а што тако не игра за србију
Okraćo dan хахахаххаааха
A jel si to naso neki popust preko kupona ili?
na kurac mi idu replike tipa sirotinjska spika na odredjene komentare, falabogu sto je sajt tolko izumro i nije uticajan ko pre pa se ne koriste te fore i u rl
Šta vi znate šta je civilizovano pregovaranje kad odrastate u toj rupi od Srbije dole, treba vam platiti kolektivni izlet u zemlje Evrope i Zapada koji pljujete pa da vidite kako se vodi država i šta je uređen sistem. Najlakše je lajati na vukajliji, a o pregovorima s kurca pojma nemate
Mali Mujo
Probaj neki drugi jebiga, čak i ako se ispostavi da nije do toga nisi na velikom gubitku, nek stoji još jedan kaladont, ko ga jebe hljeba ne jede....
oćeli
Nek stoji, steta da se baci