Sirotinjska spika II

1. Pu pu pu, da ne ureknem.

2. 29 godina, apsolvent književnosti iz Batočine, hteo bih da pozdravim mlađeg brata i sve koji me znaju. Nadam se dobrom rezultatu.

3. prisustvovao sam:

- Karta je 278 din.
    - (plaća 280)
    - Ostaću Vam dužna 2 dinara, nemam sitno da Vam vratim
    - E kako to da nikad nemate da mi vratite, uvek mi zakinete ta 2 dinara, dosad ste mi ukrali bar jedno 200 dinara tako pička vam materina bezobrazna!

4. Namerno stavljaju cene na 99, tako ukradu milione.

5. Nisam ti ja za zurke, ne volim guzvu

6. Omiljeno piće? Špricer

7. Kad mozes najdalje da pustis prvi cek

8. Има у Лилију Фа дезодоранси на акцији.

9. Ma kakav postpejd, na kraju te izađe 5x više. Pripejd promocije samo, to je prava stvar.

10. postpejd je sirotinjska spika jbg

11. Hahah jeste da

12. postpejd sirotinjska spika? o jebem ti

mada kad bolje pogledam sta mi Telenor radi evo 10 godina, ne bi smeo da se zakunem i da nece postati...

13. Kako postpejd moze da bude sitotinjska spika lol to je kao da u kafani kad placas na kraju sve to je sirotinjski a ako trazis racun posle ture to onda nije

14. Apropo telenora, pre oko dve godine meni nesto dosadno i ajde da zovem telenor da drkam, javi se ona i ja kazem gospodjo, ovde taj i taj, kaze izvolite ja kazem vidi: pogledaj moj istorijat racuna, redovnost placanja, iskreno bilo je tu racuna mesecnih po 200 evra, uglavnom prosek izmedju 14.000 i 18.000 dinara mesecno i to. Kazem dugogodisnja saradnja i to, niste me se setili ni za kurca, a uzeli ste mi tolike pare, red je da mi date telefon neki bilo kakav, nije da mi treba, ali valjda bi bio red jebeni... Pos
    e dva dana kurir donosi paket, nova nokia lumia iz telenora, nisu nista trazili ni sta oko ugovora, eto poslali samo. Hahah bacio sam govno u fioku ni pipnuo nisam... istina ziva

15. Bravo brt ponosam sam na tebe \o/

16. Kako postpejd moze da bude sitotinjska spika lol to je kao da u kafani kad placas na kraju sve to je sirotinjski a ako trazis racun posle ture to onda nije

pre ce biti daj 100 dinara prvo pa donosim pivo, eto kolko konobar veruje siromahu

17. kako nije postpejd sirotinjska spika, ko ima da plati na keca koji ce mu kurac postpejd

18. moze 200 dinara na 064.......

19. ne znam meni je postpejd dosta sirotinjsko razmisljanje ali DOBRO vidim da se ne slazu mnogi

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.