ti posle godinu dana placas polovinu cene telefona recimo, ali to nije vise realna cena telefona jer je on posle godinu dana mnogo jeftiniji
nebitno ja sam sirotinja ko je sirotinja ja sam
I realno postpejd izbegavas samo ako neces ugovornu obavezu, a ugovornu obavezu izbegavaju samo oni koji ne mogu da je ispostuju, znaci sirotilja xD
Postpejd je jeftiniji daleko
da brate ali nije meni uopste pao taj deo koriscenja telefona na pamet nego iskljucivo komponente telefona za koje placas racun i koliko zapravo vise das nego pripejd korisnik, mada vidim da postoje i neke druge opcije sad
Da, bas je sirotinjski da ne moras do trafike pre obavljanja poziva haha
колко си глуп јебем ти
ma ne to nego da placas racun 2 godine za uredjaj koji toliko brzo tehnoloski zastari
haha majstore, postoji postpejd kad ti racun stize kuci mesecno, ne moras da uzimas nikakve pakete dve godine, haha presirotinjska spika
ti posle godinu dana placas polovinu cene telefona recimo, ali to nije vise realna cena telefona jer je on posle godinu dana mnogo jeftiniji
nebitno ja sam sirotinja ko je sirotinja ja sam
lol oko čega izbi rasprava
Ps, pvt
Pa ko je pricao o telefonima ahahah
brate pripejd je govno, imas ogranicene podatke, minute i sve, a sve u cilju toga da kao manje placas. zakljucak=pripejd za sirotinju
pa ne znam ja mislim na ono kad otplacujes telefon hahah
Pa ko je pricao o telefonima ahaha
Svaka pametna osoba ima pripejd karticu koju moze da baci
I postpejd karticu za rodbinu, kolege I visekratne prijatelje
Brt Pauljica pobednik
Olanik sad ide i pevusi ajm nat hiz nat pur kid in skuuul
Istina je da bi potrosio isto koliko i postpejd na pripejdu, treba ti 5000, zato i kazu siromah placa vise.
I realno postpejd izbegavas samo ako neces ugovornu obavezu, a ugovornu obavezu izbegavaju samo oni koji ne mogu da je ispostuju, znaci sirotilja xD
Postpejd je jeftiniji daleko
da brate ali nije meni uopste pao taj deo koriscenja telefona na pamet nego iskljucivo komponente telefona za koje placas racun i koliko zapravo vise das nego pripejd korisnik, mada vidim da postoje i neke druge opcije sad
postoje, mozes npr da odes u radnju i kupis sebi telefon
ajde u picku materinu sta se pronalazite odma mislio sam na otplacivanje uredjaja postpejd a ne to
ajm nat hiz nat pur kid in skuuul...
Debilu to nije postpaid, to je kupovina telefona na rate uz postpaid paket. Mozes da imas postpaid i da ne kupuješ telefon. Nevezane su stvari.
ok