Sirotinjska spika II

1. Kladionica je vise odraz duhovne bede nego materijalne
    Ali vecina ljudi koji tamo bleje su prosli/ sadasnji/ buduci socijalni slucajevi

2. iPhone statusni simbol za devojčice, to im nešto znači ako ga imaju, mada i ja volim taj telefon, valjda sam se naviko šta ja znam. Ali ga ja bar mogu priuštiti, štedeo sam 5 godina i onda ispuco 500e na ajfon.

3. Brt sve sve, ali da evo 25 godina posle pojave mobilnih neko i dalje misli da je jedini nacin doci do telefona ugovorom na dve godine...

4. pa dobro takve glave idu u kazino, sta ce koji kurac da sastavlja tiket neko ko je dosao s 1000 evra u kladionicu

5. Vuk sirotinjska spika in a nutshell

6. Pa ako si stedeo 5 godina za telefon tesko da mozes da ga priustis

7. Pahuljo takve glave idu svuda
    Kocka je ovisnost koju bas I ne kontam, ali imam vecu averziju prema kockarima nego prema djonkojima

8. Zato sto voli da u kladzi pogleda utakmicu jer su tu ljudi koji prate sport i pickaraju televizor

Kod nas u kladzi imas deo koji je sa laki siks i somi tikete po 50 dinara i imas normalni deo u vidu kafica sa sankom itd gde sednes bacis tiket pijes pice gledas tekmu drkas se

9. I to mi je siromastvo duhom realno
    Gledanje sporta
    I da niko nije pomenuo Atinu

10. ovo što je ps rekao, sročio odlično. kockanje je bolest prijatelju. a kako može neko ko je bogat da se kocka? lepo. kaže evo sad ću spucam sto evrića, ode u kazino neki rulet opali, izgubi, nasmeje se haha. ode i tjt. ko očekuje da će da zaradi od toga, ima problem

11. dobro brate sta se hvatas odma za manjinu u kladionicama, koliki je procenat tih likova sto uplacuju vise od 2000 u kladzi

12. Ne, siromastvo duha je nekapiranje da ljudi u necemu vide zadovoljstvo i stav da su bas tvoji hobiji najbolji na svetu svima.

13. jebem li ti mater

14. Pa nas tu ima desetak na svakodnevnoj bazi i jos 10 vikendasa

15. ja u kladionice vidim samo da ulaze sirotinja i oni koji nisu sirotinja ali su na putu da postanu kad im roditelji pomru

16. Pa I ne bas
    Posto nacelno nemam problema sa ljudima koji su drugaciji
    Ali pasionirani ljubitelji sporta pre ili kasnije opravdaju predrasude

17. a kako može neko ko je bogat da se kocka?

lepo.

kaže evo sad ću spucam sto evrića,

kolka smo sirotinja Srbi krv ti jebem

18. Kao ribe sa pretankim obrvama u 2018

19. @ps Aha, ja to nisam kontao do sad. Mislio ljudi dolaze tu da se klade xD

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.