Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kladionica je vise odraz duhovne bede nego materijalne
Ali vecina ljudi koji tamo bleje su prosli/ sadasnji/ buduci socijalni slucajevi
iPhone statusni simbol za devojčice, to im nešto znači ako ga imaju, mada i ja volim taj telefon, valjda sam se naviko šta ja znam. Ali ga ja bar mogu priuštiti, štedeo sam 5 godina i onda ispuco 500e na ajfon.
Brt sve sve, ali da evo 25 godina posle pojave mobilnih neko i dalje misli da je jedini nacin doci do telefona ugovorom na dve godine...
pa dobro takve glave idu u kazino, sta ce koji kurac da sastavlja tiket neko ko je dosao s 1000 evra u kladionicu
Vuk sirotinjska spika in a nutshell
Pa ako si stedeo 5 godina za telefon tesko da mozes da ga priustis
Pahuljo takve glave idu svuda
Kocka je ovisnost koju bas I ne kontam, ali imam vecu averziju prema kockarima nego prema djonkojima
Zato sto voli da u kladzi pogleda utakmicu jer su tu ljudi koji prate sport i pickaraju televizor
Kod nas u kladzi imas deo koji je sa laki siks i somi tikete po 50 dinara i imas normalni deo u vidu kafica sa sankom itd gde sednes bacis tiket pijes pice gledas tekmu drkas se
I to mi je siromastvo duhom realno
Gledanje sporta
I da niko nije pomenuo Atinu
ovo što je ps rekao, sročio odlično. kockanje je bolest prijatelju. a kako može neko ko je bogat da se kocka? lepo. kaže evo sad ću spucam sto evrića, ode u kazino neki rulet opali, izgubi, nasmeje se haha. ode i tjt. ko očekuje da će da zaradi od toga, ima problem
dobro brate sta se hvatas odma za manjinu u kladionicama, koliki je procenat tih likova sto uplacuju vise od 2000 u kladzi
Ne, siromastvo duha je nekapiranje da ljudi u necemu vide zadovoljstvo i stav da su bas tvoji hobiji najbolji na svetu svima.
jebem li ti mater
@sprle
Pa nas tu ima desetak na svakodnevnoj bazi i jos 10 vikendasa
ja u kladionice vidim samo da ulaze sirotinja i oni koji nisu sirotinja ali su na putu da postanu kad im roditelji pomru
Pa I ne bas
Posto nacelno nemam problema sa ljudima koji su drugaciji
Ali pasionirani ljubitelji sporta pre ili kasnije opravdaju predrasude
lepo.
kaže evo sad ću spucam sto evrića,
kolka smo sirotinja Srbi krv ti jebem
Kao ribe sa pretankim obrvama u 2018
@ps Aha, ja to nisam kontao do sad. Mislio ljudi dolaze tu da se klade xD