Sirotinjska spika II

1. debilu postpaid nije postpaid

2. pahulja jeo kornfleks viljuskom, stedelo se na mleku

3. Takoe
    Postpejd je racun koji ti stize na kraju meseca
    Ko struja, infostan, telefon fiksni koji ne koristis, kablovska I slicno
    Nznam meni nekako tuzno kad vidim osobu 20+ kako trci do kioska da uplati kredit da moze da se cuje I dogovori sa kres kombinacijom
    Pa care/ice nisi zasluzio da se razmnozavas ni da jebes tako nesposoban I zaglavljen u pubertetu

4. U toj spiki samo fali keva koja vadi zadnjih 200 dinara da imas za espreso u kladionici

5. u kladionici

koja je epitom sirotinjske spike

6. Pahulji sakupljaju pomoc u Etiopiji

7. Nije blam biti siromasan
    Ne znas moju pricu
    Ne osudjuj xD

8. druze ti ides na juznu tribinu da gledas utakmicu a imas 45+

pa ono, ne mora da znaci da je sirotinjski i jedno i drugo, nece te naciniti bilo sta od ta 2 sirotinjom, samo sirotinju uvek prebiju preko ledja vise, ja kapirao da postpejd ne moze bez otplate telefona ali evo postpejd momci mi objasnili da moze

9. Otplaćivanje telefona na rate sirotinjska spika? A ako uzimaš novi ajfon za 6000 mesečno, je l' to i dalje sirotinjska ili

10. Kocka je bas sirotinjska spika, da. Fejlujete poprilicno danas.

11. Jebes mrtvi zippo, iggy je zakon

12. Kockanje je bolest, ako misliš da od toga zaradiš. A ako ideš da se zajebavaš samo, onda može biti i buržujska spika

13. To je debilna spika Vuce
    Svakako
    Koji ce ti penis telefon koji sebi ne mozes da priustis
    To je zapravo sirotinjska spika, furanje uredjaja koji su preskupi I drzanje telefona od 1000 e na stolu dok radis za 400
    Nznam ja ono sto ne mogu da odbolujem za pet minuta kad sjebem ne kupujem, jer to znaci da sebi ni ne mogu priustiti

14. aj ne seri ps kladionice sa precemernom sirotinjskom atmosferom i likovima u trenerkama koji cupkaju nogom i gledaju u displej

15. Naravno da moze. Ne tuce te niko da uzmes telefon.
    Msm mos uzet onaj za dinar ako hoces I dati babi
    Bez da otplacujes ista
    To je kul sto da ne

16. Kladionice su tugica
    Idi lepo kockaj se ko covek
    Jedan moj rodjak je bio bas dzek
    Kockao se na nivou
    Sad radi u Slovackoj
    Sa desnom kracom nogom
    Bolje dva minuta ko lav

17. Ovo me podsetilo, ja bacio kesu od ćevapa, onu plastičnu, neka sirotinja pokupila iz kante da zaveže neki suncobran nešto.

18. ne znam u kom univerzumu kladionica (mislim iskljucivo na kladionicu) nije sirotinjska spika ali dobro ovde ima strucnjaka i za to koji ce mi objasniti sta su prave vrednosti posto zivim u matriksu a kladionicari su zapravo bogatasi

19. Pahuljo ako tako gledas na stvari onda su i jahte sirotinjska spika ako si onaj sto namotava konopac. Isto i sa kockanjem i sa bilo cim. Dok npr skupljanje djubreta nije sirotinjska spika ako si vlasnik preduzeca koje skuplja smece i odvozi na deponiju. Jednodimenzionalan si.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.