Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Sve mislim posteno ih je zaradio.
hahaha to, mislim da nema nizeg praga sirotinje od ispitivanje porekla imovine
Ma ko jos moze u srbiji posteno da se obogati
Mažić u finalu lige šampiona je velika stvar za srpski fudbal
- Daj neki dinar da ti da bog zdravlje
- Daj ti meni xd xd xd
Jel ide neko za vikend u Kruševac? Ja idem kolima, pa može sa mnom taman da ne vozim sam i da podelimo troškove :)
Hahahah znam nekog debila, Chavez klasican koji je pisao statuse tipa “Idem do NS-a danas, ko hoce moze sa mnom 300 din studentska karta hehe ;)” i tako svaki put kad ide pisao
Ne znam tacno kako je doslo do toga ali uglavnom bili su neki komentari na statusu tipa jedna riba taguje drugaricu (u fazonu koji debil) a on napise “devojke jel vam treba prevoz” a ova tagovana napise “ma jok idemo i mi autom, mozes i ti s nama ako hoces, ne moras nista da platis” ahhahaha komentar pokupio 10ak lajkova oladila ga riba kao nista. Jevrejcina glupa
Ovo sam upravo video:
Molim sve one koji IMAJU kartu, povremeno, ponekad ili stalno, kad im naidje KONTROLA da budu maksimalno spori, odugovlače i pretvaraju se da dugo traže kartu. Sporošću ćete spasiti druge putnike od buspljus terora. Ako svi budemo spori ridže će biti dovedeni do ludila jer će im efikasnost u kažnjavanju drastično opasti a neće moći da nađu nikakvo rešenje za to! Solidarnost molim :)
u prevodu: vas dvoje troje kupite kartu i odugovlacite maksimalno dok ne dodje moja stanica da ja ne moram da platim 50 dinara, hvala na solidarnosti
americki keceri nisu prava tuca
https://www.youtube.com/watch?v=ZEYcnqiRcVM
E ljudi koja je najmanja suma para koju je neko stavio u kovertu?
Mislim na svadbe i to
Pa prazna koverta batke to se pre stavljalo dok se nije potpisivala cestitka ko daje pare
Dobijes jedno 11 praznih pa ti sad mozgaj ko je dao ko nije
A dobro prazne se ne racunaju. Znam jedan slucaj da se par doneo 20e ne znam jel ima ko gori primer
messenger lite zakon, ima sve sto ti treba a ne usporava telefon
http://opusteno.rs/slike/2015/02/smesne-slike-26014/zasto-treba-uvesti-novcanicu-od-30-evra.jpg
Haha, to je jedna velika i lepo upakovana istina.
Ma važno je da mlada i mladoženja ne budu na gubitku.
Svadba ispod 200 ljudi se ne isplati
poremecen je taj neki sistem vrijednosti