Sirotinjska spika II

1. Meni iz statistike poznato, kvalitetna predavanja su bila, pa zato i pamtim

2. works at sam svoj gazda
    radi na lepljenju deklaracija

3. Voda iz klime valja za peglu

4. Бохор
    Vlasnici Kokakole putuju uvek sa 2 aviona ako jedan pogine da drugi ostane ziv zbog recepta i sastojaka

ахахахаха боктенејебо ово је баш пресиротињска прича

5. Ljudi koji kažu vinjau

6. Sloteru Niče Srbija ti kliče!

7. jebem ti ja taj automatski osigurac kad ja ne mogu da namotam licnu na njega

8. Saradnja i prijateljstvo sa Turskom je na najvisem nivou do sada. Privredni i ekonomski rast nase drzave ima korene u turskim investicijama.

9. ako možete što tanje nasecite, tako ima više

palačinke mogu i sa vodom

10. a jeste sad ja ne volim zestinu nego uzimam aceton pa razredjujem u vodi i pijem

11. Ostavi to kolje od paradajza, trebaće za nagodiu

12. ima dva dzipa, bolje da pomogne nekome ko nema

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.