Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jel ima neko strim za svonsi sautempton
Mućkanje dezedoransa pre upotrebe
Namaži prvo margarina pa posle med biće ti ukusnije
Deco ajde vi prvo da jedete ja i mama ćemo posle... (to što ostane)
Eh da mi je ova pamet a 10 godina manje, jebo bi sve dobre pičke u srednjoj.
Sine sunčaj se po malo u dvorištvu pre nego što odeš na more da ne bi tamo odjednom izgoreo, prvi i poslednji put si bio pre 14 godina, beo si ko sir.
јесте ли чули да од јула уводе два техничка прегледа годишње за возила стара 15 и више година, а скупштина ће одмеравати цену техничког
опљачкаше овај народ
и велики број коментара одавде, подоста сиротињске спике:
https://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=1390342
Prvo sam bio u fazonu hahahaha sirotinja sto vozi 15 godina stare aute, a onda sam se preracunao i skontao da mi je auto 2001. godiste. Mamu im jebem lopovsku
а колко има кубика?
Koliko dižeš iz benča?
kupujmo domaće
kupujem samo aro i dobro oni samo prepakuju skuplju robu
Gratis
е брате ено на факсу промотерке деле кока колу зиро ја узо шес комада хаха
ај ако те не мрзи иди узми коју и за мене
е брате ено на факсу промотерке деле кока колу зиро ја узо шес комада хаха
hahha ovo je bilo za red bulove na mom fakultetu i jedna riba sto je znam popila 4-5 hahaha oborilo je nije mogla s klupice da ustane
e da mi je sad jedno ladno pa da zalijem ovaj luk i parizer
што се ја наједем гироса кад одем у грчку на море, сваки дан