U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ма чекам неки ласт минит, јбг због посла не знам око одмора и то, иначе бих уплатио ја то у марту још
krastavac nikad jevtiniji, kupi 2 kg
какав бре млад кромпир почетком маја, мислиш ти да је то домаће нешто, где код нас има кромпира у мају... ма није због цене, него за килограм младог узмеш четири килограма старог, а сигурно је наш
ма засадили мало у баштицу да има за нас за салату
бар знам шта једем
ја овај мотани дуван, бар видим шта пушим а не то пуно хемије и разних препарата за навлачење
Na zgradi napisali "budite kući od 11-19h, delimo besplatnu koka-kolu" i ja ostao kući i čekao.
tru strori, jbg
"Počeli ste da naplaćujete kese 2 dinara? Neka, poneću u rukama, blizu stanujem"
Bog sve vidi i sve čuje
Sve se vraća, sve se plaća
Taj je krao i krao i sad eto, dete gluvonemo, nema, kaznio ih bog
е то кад је неко беда па мора да стрпа све у себе ко да не постоји сутра
Joj sinoć na svadbi dobrog gulaša....
Generalno gulaš je sirotinjska riječ, čuj GULAŠ
Uzmi sine ove patike jeftinije pa da svratimo na pljesku kad krenemo kuci
trosi ko upaljac
Jebeš mek ja u meku ne mogu da se najedem
Nemoj napolje te nove patike pocepaces
Svaki komentar na vest kako je film tipa avenđers zaradio preko milijardu dolara
"Amerikanci nemaju svoje prave heroje pa mora da izmišljaju lažne"
Mozes da nosis noz slobodno, ako je secivo ispod 12 cm.
Sećam se prošle godine kad sam odigrao tiket sa 14 igrača i pogodio 13, pao samo na jednog za 350000 i dobijem neku utešnu nagradu od 10k jer je baš bila juneća kvota i pokazujem ljudima tiket i bukvalno svi su govorili ohoo hoo pa šta se žališ druže, 10k nije malo ;)))
Da li ti nešto znači ime tajris rajs, miloš23?