Sirotinjska spika II

1. nije mene otac za toga školovo

2. трећи пут частиш пиће :Д

-кад сретнеш неког дегенка други пут у истом дану

3. увек ми излазили пликови кад чујем ово

4. трећи пут частиш пиће :Д

-кад сретнеш неког дегенка други пут у истом дану

Da al na tvoj račun xDDD

-kad je degenko ujedno i skečer

5. polovniautomobili.com

6. Ja častim ti plaćaš xd

7. ма дегенко се теби обрати овом реченицом на то сам мислио

8. - Joooj danas petak
    - uvalim ti metak :D

9. правиш свадбу баш на мој рођендан, таман да частим тамо, пиће за целу салу хаха

10. то што пени у кафи, то ти је само сурогат, а видиш ова ц кафа уопште нема пену, дакле нема сурогата, ц кафа ти је најбоља

11. извини је л' може још једна чаша воде

12. Boban Surogat ili onaj obicni?

13. сиротињска спика којој сам пре неки дан присуствовао:
    -добар дан, дајте ми килограм кајмака и килограм младог сира
    -хоћеш ли у пластичне посудице или у кесу?

дантијебем наплаћују пластичне посудице 10 динара комад хаха то је најпре сиротињски превише, а онда и народ који бира да му сир (!) спакују у кесу јебену јер је посуда 10 динара - слична спика као она већ помињана с кесама у максију

едит: наравно да сам кесу одабрао, нема потребе да питате

14. ово исто раде и по неким продавницама самоуслужним ту у граду и околини, морава се зову, пресиротињска прича баш

15. хаха папет не бих волео да ми бобан сурогат извири из кафе ујутру кад отварам очи, баш би ми нелагодно било

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.