Туга, почивај у миру легендо
-Ono garant vozi zena. ... -Esam ti reko.
E sad iz inata necu
Ja se razmišljam dal da mu jebem mater, al neka
haha
Jeste, (neki resivi problem) je sad najbitniji problem ovde, kao da nema (kombinacija problema manifestovana kao sustinsko neresivi problem)
Kelte ne jedi govna nego stavi jedan konkretan primer ovi tvoji profesorski generalni primeri nemaju udarnu moć :)
A meni pritisak na 200
ау брате напиши алгоритам неки следећи пут
ti znaš kakav sam ja
To zuti napravili
Rumuni nas nikad nisu napali
а ви сад баш бијете по авериџ спики је ли
то кад пијеш воду из пластичне флашице, то ти је горе него да пијеш чесмушу у зрењанину
ђилас је у политику ушао са 50 000 евра капитала, сад има 25 милиона
Jeste, sacu da pazim da ne bacam kese, kao da je to glavni problem Srbije. A korupcija, a zdravstvo?
летујеш у грчкој а? има се може се боли те курац
Ja se trudim što više da bude sirotinjska spika u užem smislu, ali ne dolazi uvek inspiracija za to, a i averidž spika je slatka za postovati
averidz spika se dosta sece sa sirotinjskom spikom. ako nije i podskup :)
ма не волим ти ја на лежаљке, лепше ми је да ставим пешкир на песак, удобније некако, одморим леђа
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
-Ono garant vozi zena.
...
-Esam ti reko.
E sad iz inata necu
Ja se razmišljam dal da mu jebem mater, al neka
haha
Jeste, (neki resivi problem) je sad najbitniji problem ovde, kao da nema (kombinacija problema manifestovana kao sustinsko neresivi problem)
Kelte ne jedi govna nego stavi jedan konkretan primer ovi tvoji profesorski generalni primeri nemaju udarnu moć :)
A meni pritisak na 200
ау брате напиши алгоритам неки следећи пут
ti znaš kakav sam ja
To zuti napravili
Rumuni nas nikad nisu napali
а ви сад баш бијете по авериџ спики је ли
то кад пијеш воду из пластичне флашице, то ти је горе него да пијеш чесмушу у зрењанину
ђилас је у политику ушао са 50 000 евра капитала, сад има 25 милиона
Jeste, sacu da pazim da ne bacam kese, kao da je to glavni problem Srbije. A korupcija, a zdravstvo?
летујеш у грчкој а? има се може се боли те курац
Ja se trudim što više da bude sirotinjska spika u užem smislu, ali ne dolazi uvek inspiracija za to, a i averidž spika je slatka za postovati
averidz spika se dosta sece sa sirotinjskom spikom. ako nije i podskup :)
ма не волим ти ја на лежаљке, лепше ми је да ставим пешкир на песак, удобније некако, одморим леђа