Sirotinjska spika II

1. ne nego ce da cuva kovanicu od 2 evra do sledeceg letovanja na maljeviku

2. 18 dinara sam dobar po kupljenom evru, na 1000 evra zarada mi je 18000 dinara. Odem u bosnu ukrupnim to ko iz picke po pumpama prodavnicama, potrosim sipajuci gorivo tamo, odem na more troskarim to, ekstra

3. Ne nego mu gori pod nogama da uzme 100 dinara. Jebem ti mater slepacku

4. Pa sto bi isao u Bosnu u Mld lagano to ide a ne u nekom vecem gradu

5. ma i da daju 300 dinara za 2e, treba se cimati na kupindu da nadjes lika da ti promeni to hahahan pa to je sirotinjskije nego bilo sta

6. 50 posto zarade nikad ne moze da bude sirotinjska spika Pezika

7. hahha pa kad kupuju polovne baterije na kupindu ili one maske sa zekama za 15din zasto te cudi ovo

8. de nije sprdnja ako govorimo o 2e koje je deda davao na sahu....ne bi se cimao ni 500din da daju za to

9. DJB okačio vest nešto protiv ovog ministra Vujovića što je otišao, sad ću kombo komentara da iskačim

10. Marioneta ispunila zadatak velikog diktatora, i sad ide u Ameriku da uživa, a na njegovo mesto novi izvršilac prljavih poslova, iliti što bi rekao naš narod :,, Sjaši Kurta, da uzjaši Murta ''?!!

11. PlaćenićkA režimska bitanga....koja je tehnićki sprovela dodatno zaduženje Srbije sa 13 na 28 milijardi i uvela je u dužnićko ropstvo....uz protivustavnu kradju penzija 3,5 godine.....radi servisiranja ekstra profita bankarskom cionističkom kapitalu.....

12. Ovaj je bio "gori" posle njega dolazi "jos gori" i nista nije tako lose da nemoze da bude jos losije, mi smo preplaceni za tako nesto.

13. E sada će Mali....
    da postane Veliki

14. Sjaši Kurta, da uzjaši Murta hahah

15. Pahulja
    ne nego ce da cuva kovanicu od 2 evra do sledeceg letovanja na maljeviku

Ako je glup da da kovanicu od 2€ za 100 dinara taj sigurno ne ljetuje nigdje.

16. U menjačnici
    po kursu
    znači za JEDAN evro 100 dinara
    evro mjetalni menja se.
    Znači za jedan evro dobiješ 100 dinara, za dva evra 200 itd.
    Primaju i 50 centi, eto xd

17. pismeni rad srednjoškolca o kojem bruji čitava Srbija

18. Realno je presirotinjski menjati metalne evre generalno haha

19. Dam deci džeparac u mjetalnim evrima:
    1) Ne moram da im dajem dinare
    2) Razmene mi da se ja ne blamiram
    https://media1.tenor.com/images/4f650bf8845b8444a056b24cb6992dc9/tenor.gif

20. produzena vuckova ruka

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.