Sirotinjska spika II

1. 2 evra > 200 dinara

Ne vidim problem, deda je ulozio vise nego klinac

2. Ja ne razumijem ljude koji prihvate ponuđene uslove i onda kada ispuše seru kako nisu bili fer uslovi, ono wtf

3. Маестро ♦
    Ja sam mts mreza

VIP je sirotinjska spika.

Mozda nemaju najbolju pokrivenost signala i net im je katastrofa, al brt vidi kakvu sam masinu uzeo za dinar.

4. Kontam da za čiču tih 2 evra nisu nikaki gubitak, ne može da ih zameni u menjacnici, a da putuje nece, tako povlace mu se tu po kuci od ko zna kad, našo im čovek namenu :) A 200 dindži vec imaju praktičnu upotrebu. To je kilo keksa ili kolača nekih na merenje.

5. Ljudi jeste debili? 2 evra je 235 dinara, u cemu je problem jebeni?

6. problem je u tome sto kovanica od 2 evra ovde nema nikakvu vrednost....ne mozes da je promenis nigde

a sumnjam da ce uskoro negde na put pa da mu koristi da plati wc posle granice sa njom

7. Primaju u menjačnicama, samo daju niži kurs, samo stodinara, majku im

Ovo je ujedno objašnjenje i doprinos temi

8. Uprava hotela i očekuje da te peškire, sijalice i šamponciće poneseš sa sobom kući.

9. 100 < 200 u cemu je sad problem??

10. Ma nije to baš tako, to odlažu u specijalne kontejnere za odeću, pa prođe proces detaljnog hemijskog čišćenja, pa onda našima prodaju na kilo i naši ovde prodaju, tako da nije toliko gadno, ja bih nosio šta fali, a i ima da se probere dobrih stvari

11. Nemac baci pored kontejnera nov televizor alooooo i onda naši to pokupe i prodaju ovde, što da dam za nov 500e kad je ovo novo praktično

12. Pa ako neces da ih ustekas za more mozes ih dati za 100 dinara znaci 2 evra = 200 dinara, i dalje ne vidim problem?

13. Mi smo ti odrasli ispred zgrade, namaze mi majka mast na leba, posoli alevom i aj na poljanu

14. Zato što si glup jbg.

15. 100 dinara daju za dva evra kovanicu, ukupno 100 dinara....mada ne verujem da daju i toliko

16. Druze ako je tako evo ja otkupljujem kovanice evra placam 100 dinara 1 evro, nikakav problem nije

17. probaj sa bitkovanicama cujem da je to sad popularno

18. Pa ako je neko glup da da 2 evra za 100 dinara onda i treba da bude glup i da daje 2 evra za 100 dinara opušteno

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.