Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma ta vaša govna drže bateriju po 2 sata, ja moju nokijicu na 7 dana punim.
Jel treba da se formira baterija?
formiranje baterija dobra
Istoriju pišu pobednici.
Liverpul dobija
Je l može od kuma Mali Mrav i Miljacka
Za mene su pare samo papir
Je l imas cigaru?
Свако пушење цигара је сиротињска спика
Осим ако нису дебеле 3 цола
Jel se čuje neko sa razrednom
Природни лекови за бол у костима....
Kako nije moja njiva, ja sam placao porez za nju 5 godina!
Који такси има најповољнији старт?
Kako je duvan sirotinjska spika?
Nesto sto na tvoje oci izaziva rak i kosta 200 evra mesecno koji dime na tvoje oci
U mom selu je to luksuz jbg
Опа, Пауланер, буржујчино једна....
Streechujete stritza. Totalne nubine nubovske. Lajf nubovi se smeju real lajfu.
N O O B I S H E
O
O
B
I
S
H
E
Ni Taxi nije sirotinjska spika
Pogotovo ne u Mld jer ko limuzina da tw vozi majke im ga nabijem
Брт, брдо клошара има оне жуте бркове дуванске....
Tibor Váci
pozdrav za porodicu tapai
pre 3 godine
FalichniTOM
Pozdrav isto za Váci porodica
pre 3 godine
Seeroteenjska spika eto wam. Werowatno se i pwt na wookajliji swrstawa u seeroteenjsku speeku. Wookujlashee su
C H A M O T E E N J A
H
A
M
O