Sirotinjska spika II

1. Imaju ali od nekupanja
    Redovnim pranjem ni prsti ni brci ne zute

2. Istoriju pišu pobednici.

Aj što je nesmešna #rilejtbl tema nego i zdrav razum stavljate pod sirotinjsku spiku

3. A nije brate ima teške sirotinje koja puši jbg uvek je bilo ali ta sirotinja ne puši davidof danhil meki marlboro i sl. nego duvan smrdljivi s pijaca što kupi 5 kila za 500 dinara, ona bogatija sirotinja bond formula vek i takav tip cigare što ti tera suze na oči kad sediš pored

4. Sirotinha makar pushi duwan. Wukajlijasxi pushe ransijewo
    G O W N O
    O
    W
    N
    O N W O G

5. na kosova kutija crnog maljbora 200din
    uzo dva boksa

6. Previše otišla tema u prosečnog srbendu.

Inače, ostalo mi u sećanju onako baš sirotinjiski kad sam seo u kafanu sa društvom na pivo i dolazi lik sa treninga i kaže da je gladan i da će da naruči da jede. Uzeo neka crevca ili šta već i navalio da nas nudi i niko neće, naručili bi smo da smo hteli da jedemo, a onda ovaj počinje da se ciganiše. Glupo mu da jede sam, da bar probamo, mnogo dobro kurac palac. I ajde svi probaju po jedno, a on baja pojede ceo oval, posle naruči još jedan i na kraju skače "e jeli ste svi, delimo račun nemoj da ste pičke".

7. oznojih se čitajući

8. Straja pravi ozbiljne pare na netu

9. Ђура Еуфориа је за Страју гуру интернет предузетништва

10. hahaha djura euforija jebeni

11. peri d platapus nevukajlije

12. Пери д платапус није снимао женско дете од 15 година са Ченеја док га је објебавао и окачио то на нет

13. нажалост :(

14. Fudbal je odavno biznis

15. Siniša Mali - Veliki lažov

16. Oni u studiju se svadjaju, posle zajedno idu u kafanu na pečenje

17. A jel to niskobudžetna anestezija, hehe, pevate uspavanke hehe

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.