Sirotinjska spika II

1. имаш кредита?

2. najsrećniji su najsiromašniji, ma koliko to nemoguće zvučalo.

3. А ти мислиш да је она срећна с њим? Она је само окована златом. Живи у златном кавезу.

4. Nekad je to bio gigant!

5. Eh da su četnici pobedili mi bi bili sada zapad. (otac/deda bio član SKJ, živi u stanu solidarnosti)

Englezi izdali Čiču...

Čiča Dražo...

6. cim izadje iz salona to ti je 5000 evra manja cena

7. ma to sintetika, ne diše koža
    ili
    vozi LAĐU, nakrao se

8. Boban dobro ime za kurac, kapirate, Boban Piroman, zato što je ćelav, hehe

9. Palačinke sa šećerom

10. Zulum privatnih izvršitelja se nastavlja

11. Ja kažem: svaka čast svima, ali...

12. Kobajagi naplaćuju kese, jer štite prirodu, a u stvari opljačkaše ovaj narod

13. Moj zet ima Omegu B, kupljenu u Austriji '99., sa taksija. Tada je imala 200.000 (nije poznato da li je vraćana) i danas na satu ima 1.350.000. Na 840.000 je rađena generalna. 2.0 dizel.

Toliko o tome. VW i Škoda mogu da sanjaju kilometraže koje Opel pređe bez ispalih točkova po našim putevima.

14. turbo ovo,turbo ono a nesmes vise nigde da stisnes po gasu,bacene pare,jos najzilaviji bese onaj stari citroenov dizelas 1.7d 60ks,od benzinaca vw 1.8 od 90 konja,to su bile jednostavne,ekonomicne i nepoderive masine,ovo danas

15. što se bre ne dogovore svi ovi što rade na trafici da traže platu pedeset hiljada, da vidiš kako bi moglo

16. reč privatnik

nije lako kod privatnika...

17. ma gradski prevoz majka mara, uđeš i ne misliš ni o čemu, ništa održavanje, gume, da ne pričam zimi, nema da čistiš sneg, sedneš i čitaš neku dobru knjigu

https://i.imgur.com/on9zlSS.png

18. Haha, sad treba napraviti kontraargumente za auto

Auto zakon. Kad hoćeš da ideš negde sedneš u njega kad hoćeš i voziš, ne čekaš ga na stanici
    Možeš da biraš putanju, za razliku od autobusa
    Dostupnost 00-24 h
    Nema Cigana u njemu, osim ako nećeš

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.