Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Vikendicu pravis ili kupujes kad imas prihode da ne znas sta ces s parama
Tad dobija na znacaju
I s bazenom na lepom mestu i s ozidanim mangalom od kamena za prase i rostilj i 5 kurvi golih u zidinama itekako nije sranje
Tako je, kad već imaš i neke ozbiljne partnere da dovedeš tu i čašćavaš redno.
..................... Bohor lvl hastlinga
................/
............../
............/
................. Maestro lvl hastlinga
......./
...../
.../
./
0
Ja imam vikendicu u vrijednosti od 300000€ na jednoj eminantnoj planini u Srbiji al se ne hvalim...
skocimise vajat sa 300ha nije vikendica i golija nije eminentna planina, covece shvati vec jednom :D
xaxa
Treba pod hitno doneti zakon po kome se osobama koje nemaju srpsko državljanstvo ili imaju dvojno, zabranjuje kupovina nekretnina na teritoriji Republike Srbije. Kao i zabranu bavljenja politikom u Srbiji svakome kome treće koleno unazad nije rodjeno na teritoriji RS. Kad može jedna Amerika da ima sličan zakon, može i Srbija. Alarmantan je podatak da su šiptari s Kosova vlasnici 12 000 nekretnina u Nišu, kao i da je 63 000 šiptara podnelo zahtev za srpskim državljanstvom, itd. Ali od koga očekivati da to zaustavi, od bosančera vučića? Smeh
Ljudi ne prave vikendice da bi zaradili na njima nego sto se kurce, ne znaju sta ce sa parama vise, pa eto.
Vikendica =\= apartman na zlatiboru
Vikendica = kuca bez struje na Savi / na Ceru
koji će mi kurac vikendica pa znate li koliki je porez na to?!?
................/
............../
............/
......./
...../
.../
./
......... Teča level hastlinga (iako se ne izgovara tako)
0
Nisam imao nameru da te uvredim, ali eto ako smatraš da je tako ok.
............................../
............................... Pseto lvl hastlinga
........................../Skocimis
......................../
...................../ Reme
................/
............../
............/
......./
...../
.../
./
......... Teča level hastlinga
0
Vikendica je presirotinjska priča ako nemaš baš mnogo para da to bude nadrkano i ozbiljno, a onda više i nije vikendica nego jebem li ga, neka druga kuća u kojoj ne živiš.
Ali ono što se smatra pod vikendicom, neka SFRJ izgledajuća kuća, sa nižim nivoom tehnike od glavne, u nekom jebenom bukvalno selu, gde žive seljaci (bohor bez uvrede pls), pre bi se ubio nego da imam to.
Hehe ajmo malo do Zuca, pijemo alkohol na plastičnim stolicama u dvorištu i pržnjekamo meso neko.
Zaboravio si Dekija, na vrhu tamo
Gvozdene, ne znam štaš bolje nego s 5-6 drugara na vikendici u selu, roštiljaju, loču, vare, uz muziku, skečuju i boli ih kurac. Pravite uranak svako malo, heh. I šta ti prozivaš Boha što je iz sela, ti si iz kamenjara gde ni korov ne niče jebote! A na Kosmaju nema šta nema, baciš dugme nikne kaput
Ja ne znam šta je gore od te scene koju si opisao. Postaješ čovek u momentu kad bi pre ribao podove fazon nego sedeo sa 5 goveda nekih, opijao se i srao unedogled.
I pre će Boh da se smatra bg_djanom pod uslovom da to ikad poželi nego apsolutno bilo koji crnogorac/bosanac, tj polaže mnogo više prava na to, kao i svaki Srbin iz Srbije, a vi ne polažete ama baš nikakvo. Jebeni Tito, jebote, dovuko vas iz svakakvih nesrpskih pički materini, jebo mu ja mater.
Има горе, много горе - ''блејање'' у паркићу са дволитарком и дежурним гитарџијом....
Gvozdene, pravi si materijal za gastarbajtera, moja ti je preporuka da posetiš nemačku ambasadu ovih dana.
Pa i to je do jaja, ponekad. Svakako pozitivnija energija zrači iz tih scena nego ovih kiselih vukajlijaša
Evo je kosmopolita, sledi trajni za mene. Samo da pozdravim.. pa znaju koji su