Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Sta preporucujete za prvo auto a da je novog milenijuma i do soma evra.
ne koristim adblocker, ne radi mi filmovizija
ima da se nadje smestaj u sutomoru za 5e
ma, pare dodju i odu
U Americi bankrotiraš ako se razboliš.
Ma smtrna kazna bi sve rešila
Treba seći ruke lopovima, kao u nekim arapskim zemljama
тако бих и ја исто могао да будем бизнисмен/научник/тајкун/министар...
prekidam ugovor u jednoj firmi, s tim što mi je godišnji ujedno i otkazni rok, tj. 14. juna zvanično prestaje ugovor, ali od 1. do 14. sam kao na godišnjem. ujedno 1. juna počinjem da radim u drugoj firmi.
zanima me da li ce mi biti isplacena zarada u iznosu od 18 500 din iz prve firme za tih 14 dana godišnjeg, jer se od prvog prijavljujem u drugoj firmi? Realno te pare već nisu za bacanje.
ahahhahahahaha
Ma šta će ti vikendica veže te za jedno mesto samo ovako možeš gde hoćeš da ideš.
Iskreno, slazem se da je vikendica sranje investicija.
Христос куца на затворена врата срца сваког човека. Покајмо се браћо и сестре, вратимо се Христу, не стидимо се Христа, не одричимо се Христа и Христос ће се вратити нашој напаћеној нацији.
zanima me da li ce mi biti isplacena zarada u iznosu od 18 500 din iz prve firme za tih 14 dana godišnjeg, jer se od prvog prijavljujem u drugoj firmi? Realno te pare već nisu za bacanje.
Da nisi malo zakasnio sa tim otkazom?
Teško da ćeš uraditi to baš tako, imaš opciju da odeš na ugovor o djelu ili da sačekaš taj otkazni rok i to od onog momenta kada si nedvosmisleno izjavio da daješ otkaz i to svojim potpisom i potpisao. I čuvaj se da te ne zajebu pa te ostave još mjesec dana na poslu u staroj firmi, može im se i to.
Skočimiš, LL.M. i MIA
Iskreno, slazem se da je vikendica sranje investicija.
Haha hteo da 15 dana prima dve plate lol
Što je vikendica loša investicija, Maestro, odstupaš od prvog hastlerskog pravila- bolje imati nego nemati. Pravi hastler mora da vrti sirotinjsku spiku oko malog prsta ko privezak za ključeve, a ti si počeo i sam da razmišljaš sirotinjski, kako je to DJOFA lepo primetio.
Pa zato sto kosta 5-6k evra minimalno i ne donosi nikakve prihode
Hastleru je potrebno i mesto za odmor od hastlinga svakodnevnog. Možeš je srediti da bude u fulu, pa je preprodaš, još bolje, iznajmljuješ kao jebarnik ili neki seoski turizam, etno fazon i sve
Hahahaha koje budale oni doktori, biznismeni, sportisti, trgovci psihoaktivnim supstancama iz Crne Gore itd što izgradiše onolike svemirske brodove od vikendica na Zlatiboru evo ga maestro sa vukajlije da objasni šta treba a šta ne treba da se radi sa parama i šta je dobra investicija.
Možda nije razmišljao u tom pravcu ranije, nemoj ga odmah osudjivati. Poslušajmo najpre šta ima da kaže u korist odbrane svoje.