Vec ima jedna cela tema posvecena tome, oko jebanja dare bubamare i natase bekvalac za po 500e. Ako je to zaista tako evo donosim 500 evra veceras odma samo mi kazite kome da se obratim
Mislim da svako poznaje nekoga ko poznaje nekoga ko je jebo natašu za 3000 evra kao što svi znaju lole kojima su rekli zadnja klupa napolje pa oni izbacili klupu kroz prozor xd
Vec ima jedna cela tema posvecena tome, oko jebanja dare bubamare i natase bekvalac za po 500e. Ako je to zaista tako evo donosim 500 evra veceras odma samo mi kazite kome da se obratim
Молим особу која је ономад одрукала дебелог Марка оној туркињи са теме идеал лепоте (кад је рекао да би због ње скинуо икону са зида и ставио Алијину слику) да скриншотује овај маестров пост и пошаље Дари Бубамари и Наташи Беквалац. Можда испадне озбиљна сарадња.
Napisao on na forumu da je neka balijka crvena prepička i da bi skinuo ikonu i stavio Aliju, onda neko odrukao i poslao njoj print skrin pa ona okačila na instagram to što je Marko pisao ahahha
doci ce investiori kod nas da im budemo jeftina radna snaga, da daju plate 200e
-bolje i to nego nista
Ma kakve crne klaberke i starlete, hoce takva decu da ti radja??
Ma sve ove pjevaljke su poslovna pratnja, imaju tarifu, Nataša Bekvalac je 500€ za noć...
Joj, ima da skupljam 3 mjeseca te pare da i ja jebem nešto dobro
U to pojeftinila nataša
у немачкој ти је храна јефтинија него код нас
што да идем на аутопут кад могу преко тополе и младеновца
Mislim da svako poznaje nekoga ko poznaje nekoga ko je jebo natašu za 3000 evra kao što svi znaju lole kojima su rekli zadnja klupa napolje pa oni izbacili klupu kroz prozor xd
E to to
Izađi iz psetove bulje i pitaj ga kome da se obratiš, on zna.
Ili guraj dublje dok mu ne izađeš na usta pa ga onda pitaj, tuda ti je i bliže možda xdd
E pusti ti psetovu bulju imam ja i drugih ekstremiteta da tako kazem
A nije ovo na tvoj račun, samo je dupe tvoje u ovoj priči, takoreći ti ga samo primaš xd
ono sam ti ja svirao, prije neki dan, iz mercedesa
Тешко је бити студент....
Укуцај најјаче одвале домаћих филмова....
Молим особу која је ономад одрукала дебелог Марка оној туркињи са теме идеал лепоте (кад је рекао да би због ње скинуо икону са зида и ставио Алијину слику) да скриншотује овај маестров пост и пошаље Дари Бубамари и Наташи Беквалац. Можда испадне озбиљна сарадња.
Hahaha sta? Odrukali Marka? Sta koji kurac? :)
Napisao on na forumu da je neka balijka crvena prepička i da bi skinuo ikonu i stavio Aliju, onda neko odrukao i poslao njoj print skrin pa ona okačila na instagram to što je Marko pisao ahahha
Ahahaha