Sirotinjska spika II

1. Pozdrav ljudi, da li neko od vas ide sutra uvece ili u subotu ujutru za beograd iz beca? Naravno finansijsko prilaganje za gorivo i pauze na pumpi nisu problem

2. idem ja ali avionom

3. а то јој неки ортак пренео

4. ko radi ne boji se gladi ,zrno po zrno pogača , dinar po dinar palača.

5. nicija nije do zore gorela

6. Multi kad se vracas? Idem ja za insbruk u nedelju uvece ako ti odgovara ne moras da dajes za gorivo mozes kafu da platis kad stanemo da pisamo eto posto ne stajem inace

7. Lepo kaže naš narod kad hoće da kune nekoga dabogda imao pa nemao

8. Е благо нама. Док просечан Србин ради за 25000 дин, она плаћа венчаницу 50000€

9. Moze li mi neko reci cenu povratne karte za autobus na relaciji Beograd - Uzice, kao i kod kog prevoznika je najpovoljnije ?
    Sajt autobuske ne radi a nemam minute da ih zovem. Unapred hvala svima!!!

10. Oko iljadu I četristo ti je xd

11. Svi ti što kukaju, to sve napravilo kuće od 2 sprata.

12. - Ja sam sve stek'o s'ovi' moji' deset prsta!

- Ja sam ti prijatelju završio životni / ulični fakultet.

13. Мог'о сам се и ја обогатити на исти начин к'о Костић и Мишковић, али ја сам поштен....

Сви они кажу да их се само не пита за први милион....

Кад одеш напоље само те питају шта ти знаш да радиш....

14. Ja makar privređujem.

15. То су све менаџерске комбинације....

Њему менаџери састављају екипу....

16. - Ja sam ti prijatelju završio životni / ulični fakultet.

Пропустио си трећи елемент сиротињског светог тројства неформалног високог образовања, а то је КАФАНСКИ факултет.

17. Eeee kakav propust jbg, znao sam da mi nešto fali, ima još nekih tih stvari nego ću morati da čekam opet sezonu slava i da zapisujem umotvorine.

Inače mi je najgori fazon bio kad sam čuo lika koji je lekar pred penzijom, radi u KCS i hvali se kako mu je u životu više pomogao ulični fakultet od medicinskog.

Sličnu sam priču čuo i od bivšeg dekana mašinskog fakulteta.

18. Sta bih dao za jednog umetnika poput Piksija...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.