U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ШАТОР
А
Т
О
Р
У шатору љутог троловања
Imam 3, 4 druga koje Guča košta po 500 evra 3,4 dana ili manje
Jednom im je peti lik poslao 5000 dinara na poštu da se vrate
jel ovo primer sirotinjske spike ili kazes kako nije sirotnjska spika?
radim sad kao glavni pi ar menadzer u jednom hotel/restoranu, organizujem promocije i to. (uglavnom je zena)
мене само интересује шта се дешава са менаџерицом и креком, не сећам се да се баш оволико чекало да Србија добије крека
Ćuti, dobro je dok radiš, nije bitno gde i pod kakvim uslovima
I ja bih mogao da budem Eskobar, on je imao samo čvrstu ruku i bio lud
ма ја то код интезиног банкомата обично дижем. Па шта ако ми апарат комерцијалне на 20м од стана?
Bolja je i jeftinija domaća kafa nego to Starbaks američko sranje.
Ово последње не мора бити сиротињска спика, а да ли ће бити, зависи од тога колико особа која то изговара зарађује на сат, колика је провизија код подизања са банкомата друге банке, али и колико је удаљен банкомат матичне банке.
https://www.youtube.com/watch?v=xYNzS63rJmA
Тито је био одличан, него око себе имао све хохштаплере. Ја гарантујем да он није ни знао шта ови око њега раде и како воде земљу у пропаст!
Evo, stižem odma nogotransom
xd xd
jes trojka, gazi svabe..ovo vam je za bombardovanje
Beskućnik je kod kuće svugde u svetu
Фудбал је прва љубав. Неописив је осећај када си добио прву лопту. Гледам јуче клинца у граду, родитељи му купили лопту, он је пригрлио, па је гледа, окреће. Замислио сам себе у том моменту, у том узрасту, како мојој срећи не би било краја, како би се једва суздржавао да не спустим лопту по центру града и кренем да је шутирам и трчим за њом. Како би једва чекао да дођем кући да заиграм фуцу са њом. Па први дрес, буквално си због првог дреса заволео тај неки клуб.
Када си млађи, фудбал ти је љубав, али касније нажалост се претвара у бизнис, то и није лоше, буквално добијаш посао снова, играш фудбал, нешто што обожаваш и плаћају те за то. Па не може боље бити. Нажалост, данас су ствари другачије, менаџери су ти који буквално кроје судбину играча. Нема везе ако ниси онај тип играча због ког ће се будући клинци заљубити у фудбал. Битно је да имаш доброг менаџера који ће да те гура, па чак и ако можда ниси у форми, па и по цену лошег исхода по остатак екипе. Битно је да се ти добро продаш. Прорадићеш, усраше те нешто, што кажу и ћорава кока убоде зрно.
Ево ускоро ће светско првенство, нешто што се не дешава сваке године, али код доста људи нема еуфорије. Иако је наша земља изборила учешће. Разлог играчки кадар, добро можда су се огрешили о неке, али није могуће да се није могао наћи бољи селектор. Имамо човека на клупи који нема искуства, који не може да направи тимски дух и да савете играчима. Јер нема искуства. Разумем ја да је то велика част, али није баш заслужио да се нађе. То је као да ти гинеш на сунцу цео дан, недељу дана, месец, сазидао си кућу, остао је још један блок и ја дођем, поставим га и ја сам је као завршио.
И како онда да човек не помисли да је селектор постављен како маријинета, да би менаџери могли да склапају тим.
Ја човек пред женидбом, купујем сладолед са фигурицама играча. Покушавам да направим неку еуфорију. Бројим недеље коју ћу смену да радим и како да се искомбинујем да не пропустим ни једну утакмицу наших. Али се изведачим када прочитам коментаре браће са интернета, са разних портала и страница, нико у нас не верује.
Селекторе поднеси оставку, ти немаш неку визију, препусти неком другом да нас води на највећем репрезентативном такмичењу. Пусти човека ког ће играчи да гледају као свог другог оча. Неко ко ће да направи једну велику породицу. Неко ко ће када чује химну заједно са играчима да запева, да им срце заигра, да их прође језа. Да заплаче ако треба. Неки ко ће да каже, ми представљамо своји земљу, своје корене. Да помисле некада смо као мали гледали светско првенство, маштали да ћемо и ми једног дана заиграли. Треба да буду захвални Богу што им се испунио сан. Треба да оставе срце на терену!
Имао сам потребу да вам кажем ово, можда сам успео да продрем у многа срца и напишем и њихова осећања.
Ако ти се свиђа текст, лајкуј и подели на свој зид. Није ми до лајка и шера, него једноставно желим да ово види што више људи. Можда дође ово и до неког играча, можда и до неког даље. Можда успемо да урадимо нешто. Можда успемо првенство да гледамо са пуним срцем, ентузијазмом и да делимо заједно емоције као да смо на терену.
Са поштовањем ваш фудбалски брат.
Mitke je ovo napisao
kad igra nole?
Ajde ako si kopirao direktno od izvora ovo za svetsko prvenstvo napisi mu da sam mu rekao da mi se napusi kurca jebem mu mater ogavnu. AKO TREBA I DA ZAPLACE hahaha jebem vam srbi mater sto se divite kad neko cmizdri ko picka
Krenuo da čitam do fuce i to je to
Druže za fudbal napisati fuca pa ja ne znam evo
ftfy