Sirotinjska spika II

1. пошаљи ми поруку на вајбер ако деле колу испред ушћа

2. шта ми вреди што деле џабе колу испред ушћа кад ми треба сат и по седамсточетворком да стигнем. до тад све поделе.

3. Не волим да летзујем по хотелима. Онда си везан за њихове оброке. Овако понесеш шта ти треба, нешто купиш тамо, и боли те курац, једеш шта оћеш и кад оћеш, и гостиш се много боље за много мање пара.

4. Ono kad ti mnogo jake face i ogromni jebači poput Pseta i Bohora apruvuju post

https://media1.giphy.com/media/amMguElFR7lqE/giphy.gif

5. Где се потписује та петиција да се укину приватни извршитељи?

6. koja je šifra za wifi?

7. Evo gde da letujete u junu i septembru ako volite TOPLO MORE

8. nošenje Gambijevih patika je sirotinjska spika turned epic

9. будва ти је сад као вашар, немаш где пешкир да спустиш, још је и прљаво море...

10. ne znam radi li to još neko, ali ja nekad imam običaj da se pozivam na poreklo i neki zema sentiment, tipa kad sam jurio gajbu gazda je poreklom blizu odakle mi je majka:

ja: ej, bre, pa mi smo zemljaci, moja keva je blizu vas...
    gazda stana: kirija je 160e ako je jedan, 180 ako su dvojica, depozit u visini jedne kirije...

11. Hakovali su mi profil

12. Ne daj bože da se Srbi slože

Da li ikada ijedan nesrbin izgovorio ovo

13. па ја сам то због ове теме писао, ево сам сам дошао да окачим и видим претече ме

14. Нису они Немањићи толико лоши. Ајде да видим ове што их критикују шта су урадили па онда да причају нешто!

15. Vazi sto je Guca sirotinjska spika

16. карта за позоришну представу 1000 динара:
    За шта, бре, да им дам 1000 динара? Па ја боље глумим од 90% глумаца!

бесплатни концерт Београдске филхармоније:
    Бајо мој, добро да се мало код нас промовише култура.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.