Sirotinjska spika II

1. - brlja, a, daj da cugnem malo
    U pa nije loša, pošto litar
    - 300 dinara

2. - glupi ameri ne znaju da nas pokažu na karti
    - pokaži mi Kanzas
    - e jebiga

3. Ма није важно та како изгледаш и колико пара имаш, важно је да си човек са великим Ч.

4. uzmi malo leba uz sniclu ako mislis da se najedes

5. Iste takve na buvljaku 50 din

6. Jel može samo jedna čaša vode

7. Odneo sam ti pantalone kod krojača da ti ih proštepa

8. Gle luk 30 dinara, pa to sve treba pokupiti

Cuo ovo u Maksiju skoro

9. Ove patike me služe evo već treća godina. Ne menjam ih!

10. A ni čarape, hahaha

11. Sirotinjo, i Bogu si teška

12. Za mene postoje samo dvije partije: dobar i los čovjek.

13. Svo zlato i pare su kod jevreja

14. Bas mi ga je zao.. 4 meseca nije mogao da sutira gumeni balon i dobijao je milione za lezanje u bolnici. Rudar radi za 300 eur pa mu se obrusi kamen i smrska noge, pa lezi u gradskoj bolnici, a ne u super lux bolnickom apartmanu, a onda muku muci da dobije neku bedu od invalidske penzije. Ubio mu se ujak? Pa sam se ubio, njegova drzava svaki dan sirom sveta ubija ljude protiv njihove volje, a uz to su i ozloglaseni rasisti, uvek bili i ostali. Obicna razmazena prsotina je ovaj Rose.

15. Dam mu bre posao, dam mu hiljadu dinara, kupim mu kiflu i jogurt, i on mi preti da će da mi baca molotovljeve koktele na objekte, pa jebemti narod e nema gorih govana od ovog naroda

16. Gle luk 30 dinara, pa to sve treba pokupiti

Cuo ovo u Maksiju skoro

Hahahah idi u kurac

17. Ajmo neke letnje sirotinjske spike, znaci klima znaci letovanje more bazeni ajmo go go go

18. Cuh prosle godine kako jedan klinac kaze drugom:

Gle kako si beo, kao da celo leto nisi bio ni na Adi ni na bazenima

19. druze das malo kreme za suncanje da se namazem, kupicu i ja cim mi cale primi platu

20. sta ce ti nov peskir za plazu ja ovaj imam od 2002 i sta mu fali

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.