Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
u sto dobar rostilj, stanite prvo da slikam.nele primakni taj red bul ovamo da stane u kadar
Сома и по сезонска за Штранд маму им јебем, ал' знам пут около....
Хоћемо у Сутоморе, а?
Ma kakva klima to nije zdravo, to sd nakuli bakterija.
Ventilator je zakon on samo okrece vazduh po prostoriji eno imam dva bolje nego klima
Ma samo bazen, kakva rijeka, zarazićeš se, a i hladno je.
Sta?
Bazen 20 iljada?
Uzmem bre lepo kacu za kupus za 4000 i sednem ko covek
Kaki kurac bazeni
а јесте сад...
частим пивом ко год дође следећи на тему и постује нешто смислено и добро а да већ није било на ове две досадашње теме, јер ово сад је све понављање јебено или тоталне бесмислице, јадно за читање
частим пивом ко год дође следећи на тему и постује нешто смислено и добро а да већ није било на ове две досадашње теме, јер ово сад је све понављање јебено или тоталне бесмислице, јадно за читање
"Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga www.vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“."
Ekonom:east Magazin | 03. Februar 2011.
цоакг јави се на пвт да уговоримо то пиво
Можеш и маестрову адресу да ми пошаљеш, изгледа да је једино ја немам.
Сваки прави вукајлијаш мушког пола држи у инбоксу џоплинкине сисе и маестрову адресу.
2 od 2
Ko je pravi Vukajlijaš ja sam
Dobar dan, samo da pitam jel imate ugovor sa komercijalnom bankom?
E u maxbetu uz odigran tiket dobijes bon za kafu
0/2 a kurac sad kad su mi svi nalozi banovani
https://s15.postimg.cc/4sudrhp2j/led-stop-svetla-yugo-jugo-2-komada_slika_O_51752789.jpg
ima i ferari nalepnicu hahah
ја имам и маестров курац на компу сачуван
А ламин малолетни курац?