Sirotinjska spika II

1. Sirotinja igra na favorite pa kad ne dodju onda teorije zavere.

https://postimg.cc/mtQxLLDK

2. Englezi igraju na duge lopte.

3. Ostrvski fudbal Miki

4. Da nema Jokića, Mari bi bio prosečan igrač.

5. Jirgen Klop najjača glava!

6. E dobro da su konacno ogranicili rijalitije od 23h, prvi korak u uvodjenju poreza na sund

7. Nemoj mi te silikonjare odvratne

8. Da moze da se zaradi na kladionici ne bi nicale ko pečurke

9. A i te maske nista ne rade, samo bacaju ljudi pare

10. kladionica je sirotinjska spika da sirotinjskije nema

11. Gde ova glovomania, reklamiraju 549 din obrok i to je kao jeftino, sta smo mi budale?

12. Ako ako, ovce su da se sisaju

13. E dobro da su konacno ogranicili rijalitije od 23h, prvi korak u uvodjenju poreza na sund

A bukvalno, udariti harac od 85% prihoda pa nek se jebu uzivo sto se mene tice

14. Solidna sirotinjska spika sevaste

15. Bukvalno lozenje i na kladionice, i na rijaliti, i na maske je presirotinjska spika

16. nosio sam masku za aerozagadjenje jos od novembra-decembra 2019. i ljudi su bezali od mene kao sidu da imam, ustajali kad sednem pored njih u busu itd
    tako da su ljudi gomila picketina kojima rts odredjuje kako ce da zive a ne zdrav razum
    a sad gledam debile po prevozu napadaju ljude sto nemaju masku

17. Solidna sirotinjska spika sevaste

jes vala, priznajem

18. ne znam kako je u drugim zemljama ali mogu se kladiti da ne forsiraju toliko te rijaliti spike a bukvalno imaju emisiju gde ljudi biraju jedni druge na osnovu izgleda dok su potpuno goli
    https://www.youtube.com/watch?v=LdXWj-2atJQ&ab_channel=NakedAttractionandOther
    zamisli ovo kod nas da uvedu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.