Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa da, kasirka otkucala sve 4 kese i ova onda uzela odvezala kese i isprebacivala sve
Od kad se kese naplaćuju?
EDIT: Ozbiljno pitam.
Lik koji uvek ima samo rizlu je najklošarskija sirotinjaska spika ikad...
Nekih 10-15 dana valjda
Ja usao u maksi uzeo 5 stvari kaze hocete kesu ja je gledam koji kurac jbt kako sve ovo u rukama da nosim normalno da ocu vidim ona je izvlaci ko iz sefa i kuca je bas mi bio zbun
koliko sam ja cuo na radiju u maksiju naplacuju.tacnije sve sto je deleze.ovi ostali ne
vidjao sam po metrou otvorene limenke piva, pojedene torte i cokoladice
uber sirotinjske babe umeju da otvore pakovanja s graskom zamrznutim recimo i onda unutra ubacuju druge stvari tipa jabuke
Moja keva pravi bolje bajadere od krašovih
Piškote
Žuti i crni sok
Dobro, sad znam koliko nisam išla u prodavnicu. Verovatno taj flip povodom one kampanje "ne zagađujmo Srbiju". Stvarno smo instant država, kako se neka reklama pojavi na TV, odma je primenjuju na terenu.
Ontopic: vidjao sam po metrou
to za naplacivanje kesa je zbog zagadjenja i podrzavam, naplacivao bih duplo vise kese iako oni verovatno to rade iz svojih interesa
http://www.021.rs/story/Info/Srbija/186092/Sledece-nedelje-pocinje-naplacivanje-kesa-u-pojedinim-prodavnicama.html
evo.
Sta podrzavas? Ja podrzavam da ih drzava natera da bace tj povuku iz upotrebe 70 milijardi kesa koliko su kupili za sve svoje objekte i kupe papirne kese da daju ljudima a ne da gubitak (jer se ove koje imaju povlace) pretvore u zaradu jer sad prodaju ono sto su delili dzabe.
I koja je fora to cuvamo zemlju ne zagadjujemo ali ako platis dva dinara onda zagadjuj nema veze?
Znaci totalna je glupost naplacivanje kesa iz svakog aspekta
imao sam prilike u Ruandi to da vidim, ali spakuju ti sami u papirnu kesu kad kupis nesto... koja je logika da se bori za ekologiju tako sto naplacuje kese dva dinara, pa jebena dva dinara skoro svakodnevno ostavis u prodavnici na zaokruzivanje cene, ponovo radimo nesto radi ispunjavanja nekakvih normi, a ne da bi nam stvarno bilo bolje
Pa upravo to. Kao e nema vise zagadjivanja osim ako ne platis. Dam soma dinara i sa 500 kesa napravim picvajz u ekosistemu lol
Ovo nema drugi cilj osim da zarade i to je to
ima logike ma koliko to smesno deluje, nek se obavi milion kupovina danas sig, dva miliona dnevno na godisnjem nivou preko 700 miliona ili oko 7 miliona evra
Zastitimo prirodu papirnim kesama zbog kojih secemo sume da bi ih napravili
Prelijepo
reciklaza vidim nepoznat pojam