U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja sam mts mreza
2 evra > 200 dinara
Ne vidim problem, deda je ulozio vise nego klinac
Ja ne razumijem ljude koji prihvate ponuđene uslove i onda kada ispuše seru kako nisu bili fer uslovi, ono wtf
Ja sam mts mreza
VIP je sirotinjska spika.
Mozda nemaju najbolju pokrivenost signala i net im je katastrofa, al brt vidi kakvu sam masinu uzeo za dinar.
Kontam da za čiču tih 2 evra nisu nikaki gubitak, ne može da ih zameni u menjacnici, a da putuje nece, tako povlace mu se tu po kuci od ko zna kad, našo im čovek namenu :) A 200 dindži vec imaju praktičnu upotrebu. To je kilo keksa ili kolača nekih na merenje.
Ljudi jeste debili? 2 evra je 235 dinara, u cemu je problem jebeni?
problem je u tome sto kovanica od 2 evra ovde nema nikakvu vrednost....ne mozes da je promenis nigde
a sumnjam da ce uskoro negde na put pa da mu koristi da plati wc posle granice sa njom
Primaju u menjačnicama, samo daju niži kurs, samo stodinara, majku im
Ovo je ujedno objašnjenje i doprinos temi
Uprava hotela i očekuje da te peškire, sijalice i šamponciće poneseš sa sobom kući.
100 < 200 u cemu je sad problem??
Ma nije to baš tako, to odlažu u specijalne kontejnere za odeću, pa prođe proces detaljnog hemijskog čišćenja, pa onda našima prodaju na kilo i naši ovde prodaju, tako da nije toliko gadno, ja bih nosio šta fali, a i ima da se probere dobrih stvari
Nemac baci pored kontejnera nov televizor alooooo i onda naši to pokupe i prodaju ovde, što da dam za nov 500e kad je ovo novo praktično
Pa ako neces da ih ustekas za more mozes ih dati za 100 dinara znaci 2 evra = 200 dinara, i dalje ne vidim problem?
Mi smo ti odrasli ispred zgrade, namaze mi majka mast na leba, posoli alevom i aj na poljanu
Zato što si glup jbg.
100 dinara daju za dva evra kovanicu, ukupno 100 dinara....mada ne verujem da daju i toliko
Druze ako je tako evo ja otkupljujem kovanice evra placam 100 dinara 1 evro, nikakav problem nije
https://www.goglasi.com/search?q=%20otkup%20metalnih%20evra%20(Korišćeno)
Evo vam jebem vas u usta
probaj sa bitkovanicama cujem da je to sad popularno
Pa ako je neko glup da da 2 evra za 100 dinara onda i treba da bude glup i da daje 2 evra za 100 dinara opušteno