Sirotinjska spika II

1. Sta sad Sejseli, isto ko Grcka.
    Grcka ustvari kazu ima najlepse plaze na svetu.

2. ево један комбо који доказује недељивост авериџ и сиротињске спике:

слоба је био наш последњи прави државник

3. Ne mogu ti ja to, u avionu 12 sati da sedim...

4. Jedan mali hleb od 25 din.
    Da, to je sve.

5. Šta radi taj televizor za 1000 evra, pere veš

6. Pera: Zdravo ja sam Pera.
    Sirotinja: Doktor Simonovic, drago mi je.

7. једна окружна авериџ сиротињска спика:

џаба теби београде слава кад је теби крагујевац глава

а јесмо их зајебали аахахахх јеботе ала смо им се посрали у живот крагујевац престоница био еј бре

8. Espreso 140 a nes 150 din. Pa jebo vam pas mater!

9. даћете ми 10 кесица мокато кафе 2 у 1

10. Kakva Malta, ada je zakon

11. Ti sad imaš sve( krov i odeću), a ja sam odrasto na raževom lebu

12. Obican Espreso 100, a sa mlekom 110. Pu Čivuti!

13. иде мој друг парком оно 40+ степени гори небо и земља а неки маторац сједи за оним столом за шах пржи се на сунцу и чека противника. И мој друг сједне и као ај да опичимо једну, каже маторац ај да уложимо по 200 дин да буде занимљиво. Мој друг вади паре а маторац извади кованицу 2 евра каже исто ти је то. И ортак као ај нећу сад да кењам јебеш 200 дин и наставе, каже матори покварио се овај сат ај не играмо на вријеме него на бесконачно. И овај опет ај. Узе маторац бијеле фигуре не јебе живу силу. Играју они једно сат времена пржи сунце народ се онде окупио онај матори размишља сто година сваки потез ко да игра у живот а не у 200 дин. И на крају га маторац добије и узме паре, устане мој друг, каже матори оће ли још неко, и сједне неки чоек ставља 200дин а матори опет стави 2 евра

14. Ti sad imaš sve( krov i odeću), a ja sam odrasto na raževom lebu

Sirotinjska spika najbogatijeg coveka tad na svetu:

- Ali gospodine Rokfeler, niste uopste ostavili napojnicu. Vas sin uvek nagradi fino radnike.
    - I ja bi da mi cale Rokfeler.

15. иде мој друг парком оно 40+ степени гори небо и земља а неки маторац сједи за оним столом за шах пржи се на сунцу и чека противника. И мој друг сједне и као ај да опичимо једну, каже маторац ај да уложимо по 200 дин да буде занимљиво. Мој друг вади паре а маторац извади кованицу 2 евра каже исто ти је то. И ортак као ај нећу сад да кењам јебеш 200 дин и наставе, каже матори покварио се овај сат ај не играмо на вријеме него на бесконачно. И овај опет ај. Узе маторац бијеле фигуре не јебе живу силу. Играју они једно сат времена пржи сунце народ се онде окупио онај матори размишља сто година сваки потез ко да игра у живот а не у 200 дин. И на крају га маторац добије и узме паре, устане мој друг, каже матори оће ли још неко, и сједне неки чоек ставља 200дин а матори опет стави 2 евра

ne vidim nikakvu sirotinjsku spiku ovde. ima li sta drugo penzioner da radi osim da uzme 200 din pavijanima sto misle da umeju da igraju sah.

16. utvari u pravu si. ceo post je sirotinjska spika. post je spika a ti si sirotinja. izvini.

17. Pa ovo sa 2 evra je bas ciganski, da budemo posteni

18. Sirotinji koja kapira da je sirotinja nije mesto na ovoj temi

19. Pa onda bi trebalo svi da odjebu ili 90%

20. trebo je tvoj drug onda da stavi one stapice obicne suve grisine u vrednosti od 200din i da mu kaze isto ti je to

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.