Sirotinjska spika II

1. Onaj moj klipan vec mu 25 a jos se ne zeni jebem mu boga da mu jebem
    Edit: ni u armiju nije isao da ga ispratim jebo mu bog majku hahahaha zagrcnuo sam se na dodatak

2. Propustio sam na pocetku da pisem kad smo tek seli jer obicne te floskule uz “a i ovo vreme blesavo” idu dok se malo ne skapiraju jer se ne poznaju ljudi bilo je surovih posle poceli sa malo licnijim spikama nezanimljivim

3. Cela stranica ove teme šiptari, da razblažim malo

4. Alo mladenci dođite malo na sedeljku da popijemo neko pivo malo da vodimo abrove nismo se videli ne pamtim

5. A i zima je nista se ne radi

6. Pun Mesec, poludeo sam

7. Ne razumem sto ljudi idu na nastupe DJeva da neko pusta muziku kad mogu to i sami gajbi sa drustvom i to za dzabe!

8. дивљи запад

9. Ako eto im sad uragan kad su znali da bombarduju, sve se vraca sve se placa!

10. ona da valja nesto ona bi se udala

11. bas ti lep dzemper zdravo da ga nosis

12. Na vest o nekoj starleti i sl.

Aha vidi se da je prava domacica

13. u takvim kolima ribama same gace spadaju

14. Битно је да има за дочек, а децу лечимо СМС порукама....

15. пресиротињски догађај: комшије моје славили други рођендан сину и крштење и нису имали паре да доведу некога да свира макар оно један лик са клавијатуром и ацо пејовић слухом какви раде студентске журке него звали некога што је пре радио на радију пуштао музику и сад то ради за паре мислим као диџејише на сиротињским догађајима пушта тамо шта оћеш али ти наплати музичку жељу типа двеста динара хаха само да кликне двапут у винампу, најјаче што су га ови гости кад их је уватило почели да га ките парама а лик само кликће по винампу мислим да је око двеста евра узо на томе