Фермијев парадокс

1. Što se mene tiče samo ovakve vanzemljake poštujem
    https://youtu.be/B5-X_3_Kpww

2. Haha, ovo slušam danas celi dan upravo.

3. Uh dobra, ocena 7/9

4. Jel moze neko da mi objasni kakve veze ima bitkoin sa fermijevim paradoksom

5. Uuu, dobar skec :)

6. Tek sad vidim asimetriju T'polinih bradavica, sunce ti.

7. па не бих знао мајку му јебем

8. Laki imaš li parohiju?

9. A ko kaze da ima milijardu galaksija kao sto je mlecni put? Ko je to video ko je to brojao?

10. Olanik mislim stoji iza toga.

11. E jebi ga, uvek me neko prekine kad je ovako dobra spika, da se tako dalmatinski izrazim.
    Dodje LM ortak i nešto krene priču šta ja mislim o Siriji i o tome da li da verujem RT-u, (koji je govno), ili zapadnim vestima, (koje su isto govno, samo što su oni govno izmislili, a Rusi su ga unapredili i sada imaju bolje govno od njih), ili da čitam forume belosvetske i onda kompilujem informacije i sam pravim pitu od egzotičnih govana i onda tako produhovljen osećam dužnost da prosvetim sestre i braću kako je pita od govana bolja od govneta vulgaris.

I dodjem do zaključka da je vera u tu neku nebesku pravdu i nastala iz frustracije nas 99% od zuluma kojim nas kara taj 1% bogatih, jer da se ne lažemo - najsledniji vernici poslednjih desetak hiljada godina su vernici pohlepe, dolara, genge pare. I oni koji imaju najviše moći u tom svetu karaju ostale i to bahato, a narod jebi ga stvara sebi Betmena i Supermena, da barem u domenu svoje mašte može da im parira.

12. Univerzum je ravnodusan, ali je i u balansu, kosmicke pravde ima i te kako, sve se nivelise pre ili kasnije Che-vu.

13. Ne mogu da verujem da ste iz cele rasprave izuzeli dimenzije

14. Haha, Triforce, prva asocijacija mi bila bas saganov 2d univerzum i njegovo pojasnjenje, kad upravo to u videu.

15. Ako biljka oseća svetlost i od nje stvara hranu, a ne može da je vidi jer nema organe za vid, onda biljka može pomisliti (recimo da biljke umeju da misle) da je svetlost bog.
    Ako čovek oseća ljubav.............

16. Do tog zakljucka svako dodje, pre ili kasnije. Nije to slucajno.

17. Pa da, Karl je sa jebenom jabukom uspeo da ostvari po meni najmoćnije objašnjenje nečega naizgled nedokučivog meni mladom majmunu napaljenom, (kad sam još bio mlad, hehe).

18. Univerzum je ravnodusan, ali je i u balansu, kosmicke pravde ima i te kako, sve se nivelise pre ili kasnije Che-vu.

Hej,
    Sve to dođe na svoje
    Davno pravila znam
    Samo tuge se broje...

Ovo si ti. Ovako ti zvučiš :-D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.