Фермијев парадокс

1. Karl sere preterano da se ne lažemo, ovaj video sam okačio samo zato što je tu jako dobro objasnio dimenzionalne nivoe i našu subjektivnu percepciju u skladu sa istima, tj. nije on to objasnio nego Terens

2. Karl je gospodin čovek u poređenju sa ovim hipi kalifornijancem, koji bi glasao za Hilari na prvu.
    Kiti se komančina tuđim perjem.
    P-p-p plagijator i k-k-k kompilator :)

3. Karl je veliki gospodin covek.

Che-Vu, ako sam poceo da zvucim kao Balasevic, onda stvarno treba da se zabrinem. Mada i dalje je to velika istina, sve velike istine se srozaju na klisee i posprdstine.

4. Terens je bio anarhista, ne bi glasao. Da ne bi izbila svađa između nas dvojice intelektualnih individua i da ne bih pomislio nešto loše o tebi i stvarao predrasude tamo gde im mesto nije, ja te molim da se suzdržiš od bilo kakvog vređanja. Inače Terens je pobio Karla u svega pola minuta priče i taj snimak ako ti nije mrsko pogledati možeš sada:
    https://youtu.be/SoRVFpAjCZ0

5. https://youtu.be/AATA0TzZf0A
    Evo i ovo je isto jako dobar materijal u kome ga pobija lagano

6. Nisam upoznat sa radom Terenca, ali mi se na prvu ne svidja sa svojim snishodljivim megalomanskim tonom. Mada cu cekirati, zanima me sta covek ima reci.

7. Che-Vu, ako sam poceo da zvucim kao Balasevic, onda stvarno treba da se zabrinem.

sve velike istine se srozaju na klisee

Evo, nisam pametan:):):)

8. ali mi se na prvu ne svidja sa svojim snishodljivim megalomanskim tonom.

Isti problem sam imao kad sam ga prvi put slušao, ali fokusiraj se na ono što priča i bićeš za be ze knut

9. Kada Terens objavi ne 100 Karlovih, ne 10, nego jedan naučni rad, možda i predjem preko činjenice da je esid lobanja i levičar.
    Ali Triforce, hvala ti na linku, odgledah i vredelo je, bogatiji sam sada duhovno.
    Pis :-D

10. Ali Che Vu, da se razumemo, pod cenu da zvucim tako, stvarno verujem u taj kosmicki balans.

11. Terens je objavljivao naučne radove dok je bio živ. Nažalost je preminuo 2000. godine. Informiši se malo više o tome šta čovek priča. Nije levičar, bio je zagovornik duhovne slobode protiv tlačiteljskog režima u kojem si prinuđen od strane kulture da biraš kako će ona da te oblikuje. Ustvari samo pročitaj opis mog profila mrzi me da ti sad potanko objašnjavam

12. Triforce, digresija, ovo tvoje sa profila me podseti na ovu pesmu.
    https://www.youtube.com/watch?v=-aOyAvbj2Fg

13. Prvi put čujem ovu pesmu i sviđa mi se poruka, sviđa mi se i melodija - lajk sam i lupio

14. Apofise, u našem realmu cena je fer, ako želiš da zvučiš tako to je okej.

Triforce - odgledao sam drugi video i koji si okačio, dobro - izvukao sam iz akcenta i konteksta uopšte da je levičar, lik je ustvari kao što kažeš anarhista.
    Neveruem da je objavio barem jedan rad, ali važi. Pogledaću.

15. sebicno je tvrditi kako smo sami i u galaksiji nasoj a ne u svemiru
    milerovim eksperimentom potvrdjeno da nije nista cudno da se organske materije formiraju pri uslovima kakvi su nekad bili na zemlji
    vreme za koje smo mi svesni za postojanje prostora van nase zemlje je vrlo malo i vrlo malo smo putovali i istrazivali van zemlje da bismo uopste ostvarili kontakt s bilo kakvim zivotom nezemaljskim

16. Ako imas link za neki dokumentarac vezano za McKenny, da je titlovan srpskim, baci mi na pvt. Ako nemas, nista onda, ima po jutjubu sila nekih. Lakse mi kad je titlovano, ali ako vec nema, snaci cu se

17. Odličan dokumentarac koji na žalost nije titlovan (i ne verujem da ćeš igde na vaskolikom internetu naići na bilo šta titlovano od njega jer je na našim prostorima toliko obskurantan da se izrazim rečju koju sam naučio pre neki dan) možeš naći takođe u linku mog profila.

18. Važi, još ni Daga Stenhopa nemamo titlovanog na maternji, ali Mek kenija imamo, jer je isprozivao mrtvog Sagana, koji nema prava na repliku, jer je je'lte mrtav.

19. Rekoh jbg, ako imamo Bila Hiksa, mozda imamo i njega. To sto je isprozivao Sagana mu necu oprostiti, ali sam radoznao sta sve ima reci.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.