Biranje slogana za Fudbalsku Reprezentaciju Srbije na predstojecem svetskom prvenstvu

1. Predlozite nesto originalno. Organizuje se glasanje, pobednik osvaja bolje misljenje o sebi i jos tako nesto, videcemo.

Evo nekih predloga za pocetak :

"Srbija : 7 miliona selektora, 300 miliona Rusa -- i naravno Kosovo"

"Brzo se vratite kuci!"

"Orlovi rano lete ali neke ptice nikad ne polete"

"Mi smo pikado, probadajte kako stignete"

Izvolite gospodo

2. Uh uh evo počinjemo samo dok se zagrejemo malo, pričekaj minut

3. ВОСТАНИ СЕРБИЕ

4. ''dodaj,gol,svi napred ale ale''

5. Pisem jedan poduzi slogan sad, samo malo

6. Ja crtam grafit poduži na kineskom zidu

7. Da se vidi čak iz rusije hehe kapirate kao ono da se vidi sa meseca a ovo moje iz rusije jer je SP tamo... Ne a, ma nema veze, samo ću

8. Momci... želim vam mnogo uspeha.

9. Igrajte za Krim i Kosovo.

10. indije i rumunije nema, odbranite cast cigana

11. Tu su Hrvati, za grobare ne brinite

12. nemoj se ljutit, mi grobari mrzimo reprezentaciju trenutno i drzavu, kad bude nasa, demokratska i prosperitetna Srbija , bicemo na celu za nju, a ove fasisoidne diktature u pokusaju preziremo i pisamo na sve sto nosi predznak Srbija moze se dosta o temi citati na grobarskim forumima

13. Svi su pohrlili na grobarske forume sig(sig)

14. Brt da se niste istripovali da Vucica toliko boli kurac da unistava Partizan ne biste se bunili ni protiv cega tako da ste mi onako bas licemeri do jaja sto se toga tice

15. pa nismo se istripovali jbg, imas milion dokaza

16. Dobro aj hipoteticki da niste, da nema toga niko od Grobara se ne bi bunio protiv diktature jbg, licemerno mi je svejedno nekako

17. dobro, to ne mozemo znati, nikad necemo saznati

18. Pa sto se niste bunili protiv ostalih usta vas jebem ovde je svaka vlast diktatura

19. Tako i MTS NASA NACIONALNA KOMPANIJA OCE DA JE PRODAJU DUSMANI

ej mts sponzor zvezde AAAA PALI KARTICE MTS-A IZDAJNICI SRPSKOG NARODA

grobari su u stvari teske degencine glupave krezube.
    Edit: na ove zadrigle seljobere gtr mislim

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.