Džordan Piterson

1. Pa i vi onda meni da dignete spomenik kokoske jedne skinuo sam oko 30 komada odokativno

2. Ne vi ste frustrirani zenama sa losim buljama
    Zena ni ne skonta sta je dobro dupe I koliko se ceni negde do svoje 20 godine ako je autisticna, a do 17 ako je normalna
    One napredne samo to znanje pokupe sa 15
    Realno licnost je vec tad razvijena stoga frustracije tu ne idu
    Kazem da ste prema debelima nezahvalni
    Ja da sam debela bila bih nevina samo da ne dajem nubovima ko sto ste vi
    Jer ni hvala ne znate da kazete
    Koliko ste nevaspitani

3. ma lupa gluposti, prica iz nekog svog ugla kako misli da jeste....
    lep i zgodan decko sa malim kurcem pa ce ribe opet hteti da se jebu sa njim, debela riba ili ocajna bulja, pa moz da ima i usku pickicu ko vrabac pa opet ih niko nece jebati

4. ako kazemo da nam se gade ribe sa losim buljama, znaci da nismo frustrirani losim buljama nego jednostavno ne zelimo da stavljamo svoj kurac tu

isto ko sto niste vi frustrirane malim kurcevima, nego su likovi koji imaju mali frustrirani

5. Meni vala nisi nista skinuo ps
    Mada ko jeste, ne znam, bolje mozda I neki Amis da je bio

Ma ne lupam gluposti
    Ne zamenjuj teze
    Samo za debele kazem da ste nezahvalni
    Da nema debelih pola muske populacije bi bilo nevino

6. Kao mali penisi haha pa dok ste nevine i mali prst je veliki sto znaci da nije do kurca nego do picke cuvajte malo razvucite pa ce vam biti dobar i prosecan kurac. I to nije macoizam, isto je i kod zeludca-sto vise trpas u njega on sve veci pa onda mozes da kazes MA OVE PORCIJE SU DISKRIMINISUCE IMA SAMO KILO IPO MESA I SALATA I KILO LEBA nije sreco porcija je skroz normalna samo si trpala u sebe sve i svasta pa se zeludac prosirio. Prosta anatomija i sirenje misica jbg.

7. Ne, to sad stvarno nisi u pravu
    Vagina se siri od godina
    Ti misici, kruzni, se ne sire tako kako predrasude nalazu
    Ali da se godinama opustaju to je tacno
    Zato svaka zena koja vodi racuna o sebi ide kod kozmeticara, u teretanu I radi Kegelove vezbe.
    A to dok smo nevine, pa kad nisi probao vrhunsko vino, dobro ti I ono iz tetrapaka

8. hahaha debele ribe kao dzakovi za udaranje sluze da se vezba odlaganje svrsavanja ili tako neke poze da kad jebes normalnu ribu ne izblamiras se bas

9. Pa ne menjam teze zasto bi im ja dizao spomenik? Meni nevinost skinula rodjaka al mrsava zgodna dobro dupe mali sisici kratka kosa onako fina bas i danas se drzi dobro. Cim riba pomene mali kurac(ako nije mali) znaci da je drolja to je moj zakljucak

10. https://youtu.be/puxdU43aFcU?t=40

stavi im ovaj link u post ako vec pokusavaju da vide metaforu. (linkovano na 40s)

da peva musko bilo bi seksizam opaaaaaa :)

za par dana da se okaci i ladno pivo :)

11. samo vrhunska picka ima prava da zahteva lika sa kurcinom od 25cm, jer i ona sama nudi sve najbolje

ove debele treba da budu zahvalne i ako samo se isprdis u njihovom pravcu....a ove prosecne i ispod prosecne nek se zadovolje sta god da dobiju, ne jos one da zahtevaju nesto phahah

12. Pa naravno, cim riba spomene da voli kurac I da postoji kurac koji ne valja, odma' je drolja
    Kad vi spominjete picke koje ne valjaju, okej ste, niste drolje
    Na kraju krajeva ok je biti I drolja
    Jako mudo
    Seksualni moral smo valjda zaboravili krajem viktorijanske ere
    Mada su neki fakat zaglavili u vremenu

13. Pa nije tacno evo ima jedna autorka odavde koja je bila samo s jednim muskarcem i bila je uska kao da ima 18 godina jer taj muskarac ima mali kurac. Ti to ne mozes da potvrdis jer si ocigledno drolja za razliku od nje ali ima zena jos pa ih pitaj. I to ne pricam ja nego nauka koja se zove anatomija.

14. Ps ta autorka si ti xD

15. Niko nije rekao da je lose biti drolja samo da si drolja. Klasicno feministicko spinovanje.

16. okaci u postu link na 40s na video, klepi ovaj zanu bokserskom rukavicom, bas fino padne. cisto za ove sto vide neku metaforu

17. Na kraju krajeva nebitno je sad sta zene zahrevaju
    Pitala sam za pravo glasa
    I da li muskarci sa malim penisima
    Bete jedne
    Evolucijski fejlovi
    Treba da imaju pravo glasa

18. Pa ne mogu ja da budem ta autorka jer ja jesam drolja samo muska. Toj autorci postovanje trika nema da bih rekao ko je jer ne zasluzuje da je neko drka ovuda. Ali i ti si drolja takodje. I ne vidim zasto te prosta cinjenica vredja, zamisli da se pezos iznervira sto mu kazem “ej, ti, ti si iz petrovaradina”.

19. A ne umem kelte skini mi se s kurca hahaha

20. Debela riba je prakticna za seks, nije za autobus ili tako nesto

Pa ako računaš na to da debeloj ribi možeš da gurneš i u duplu bradu, da ne kažem gronik, onda da, ali sam siguran da ne bih mogao da jebem pihtijastu masu. Ono, radije ću da izdrkam.

Vise su muskih nevinosti oduzele nego iko

Baš suprotno, u 90% slučajeva su one uzdržanije i veći degeni od riba normalne težine, biju kompleksi uglavnom. A ovamo "debela i srećna".

Ne postoji veće zlo na ovom svetu od debelih žena, veruj mi.

A prvo, ribe koje vole kurac nisu po pravilu drolje, samo vole kurac. To je okej.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.