Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
aha ok, dodju mi na razgovor muskarac i zena....oboje podjednako dobri, zensko mozda cak i malo bolje zna posao od muskog...al ja kao sjajan psiholog procenim da ova zenska je velika flertaca, da ce da mi pravi probleme, da ce manje da me slusa, jel smem u tom slucaju da izaberem muskarca?
posto isto i da je obrnuto, lik zna bolje od nje al deluje mi problematicno pa ga ne izaberem...to bi bilo okej po meni
mislim generalno jel imam ja pravo da mi se zenska osoba ne svidja zbog nekih njenih karakteristika ili nemam, sad mi to vise uopste nije jasno?!?!?
msm ja bih prvi voleo da imam firmu od 600 zaposlenih i da su svi zaposleni zene koje cu redovno da tucam okolo po firmi, al ne moze...
Pezos poceo si opasno da vrtis u krug i zajebavas
A ja sam izgleda porasla cim ne mogu mnnogo da se vrtim u krug i ponavljam
Kako covek ostari za dva meseca to je strasno
Elem, ja ne volim ljude sa siskama. Imam prava da ih ne volim. Nemam prava da na osnovu siski procenjujem radne sposobnosti, karakter i slicno.
A stvarno gajim animozitet
Moj animozitet ne sme da bude faktor diskriminacije
I treba da budem dovoljno svesna da to ne uradim
Neki size
A i ja se objasnjavam sa covekom koji ne konta da nije ok tucati svoje zaposlene i koristiti polozaj da dodje do seksa
ali je okej zavoditi sefa i pusiti mu samo da bi dobila promociju?
znaci ti sad tvrdis da je zabranjeno koristiti polozaj da se dodje do seksa (muskarci)
ali odobravas da se koristi seks da bi se doslo do polozaja (zene)
Gde si video da to odobravam?
Gde sam napisala da je to ok?
I treba da budem dovoljno svesna da to ne uradim
Neki size
Tvoja je privatna firma, imas pravo da gradis okruzenje koje je tebi prijatno i koje smatras da je prijatnije tvojim zaposlenima. Da se ne obazires na to kakvi su ti zaposleni, firma ne bi radila kako valja. Nisu to roboti.
Edit: Produktivnost zaposlenog raste sa njegovim zadovoljstvom, opada kada suzbija negativne emocije. Pravis tim, ne skup individualaca.
pa nisi rekla nijednu stvar koja ide u odbranu muskarcima, nisi iznela nijednu stvar za koju smatras da zene rade nepravedno prema muskarcima....ako oces ravnopravnost prvo pocisti svoje dvoriste i zapitaj se dal ikako ti ugrozavas druge pa onda trazi neka sranja i gluposti ja da ti ne sirim noge u busu picka ti materina nasadio bi ti koleno u glavu
O jebote, jesi debil Pezos stvarno
Al onako bas hard kor
Santjago, sa tim kapitalistickim sranjima stvarno ne mogu da se slozim, jer vode u kurac bukvalno
Msm svi rade te procene do neke tacke, apsolutno sve firme sveta i niko nece pustiti nekog debila da radi za njega ukoliko ce ugrozavati ostale zaposlene, osim ako debil nije bas zesci u tome sto radi
Ali realno gledano pustanje poslodavcu na volju toliko, direktno ugrozava prava radnika
Rasprave poput ove se van interneta nikad ne vode
pa ko te pita dal mozes da se slozis ili ne debilu, tako je kako je
Vode se, ali nekako se brze zavrse i manje smore
Sta cemo sa pravom glasa muskaraca sa malim penisom
to mene zanima
meni smeta sto zena skoro uvek manje radi, fizicki posebno, ako rade musko i zensko zajedno uvek ce vise musko da potegne itd....kad ce to da se promeni?
nisu svi poslovi IT poslovi za kompom, ima i drugih stvari da se radi
Tebi najvise smeta to sto si nejebicar u stvari
kad se to promeni neces biti tako frustriran i nerealan
Ne, ne ugrozava. Ako postoji svest pojedinca o vlastitoj koristi i zdrava logika, los poslodavac ce ostati bez zaposlenih. Nr ttrba jebati poslodavce, koji svoje pare mogu da trose na kurve i koks, nego treba podici svest radnika oko toga da ne treba da rade za debila.
Ljudi su podjednako individualci koliko i drustvena bica, i neophodan je skup kompatibilnih individualaca da bi tim, drustvo isli napred. Ako nisu kompatibilni, ode sve u kurac i svodi se na medjusobno miniranje i sranje.
pa da cim kazes nesto sto neodgovara odma si nejebicar....ko da je jebanje jedina zanimacija na svetu
plus sto sve to isto moze da se pripise onda i tebi, imas preravno dupe i niko te ne jebe ili je kvalitet tih muskaraca toliko ocajan da ne mogu nista bolje od tebe da navataju pa si frustrirana zbog toga
Mnogo lose troluje ovaj sprle brate
To za dupe si rekao vec, na pocetku, a malopre i za nabadanje u glavu
Ovo za kvalitet muskaraca i da me niko ne jebe si sad pridodao
Tako da ono, ti si zacetnik ovakvog razgovora
Ti sa malim kurcem nek jebu debele ribe i sve kul