Motori
  • s
    banovan

Šta vozite, šta ste vozili, šta planirate da vozite.. tema za ljude koji vole motore. Skuteraši nisu poželjni.. jer oni kapiraju dvotočkaše kao najekonomičniji vid prevoza, a to nema veze sa suštinom niti sa ljubavlju prema jednom, mogu slobodno da kažem, načinu života. Živeti život punim plućima je izmedju ostalog i sesti na motor po sunčanom danu i krenuti u obilazak i razgledanje okoline na jedan mnogo bliskiji, a opet nezavisniji način nego što je to vožnja autom ili bilo kojim prevoznim sredstvom.. motor je mnogo više od toga.
    youtube.com/watch?v=KshNDZeW1EA

• b

nema vecih retarda na kugli zemaljskoj

• s
    banovan

Jel to za tazbinu pričaš..

• ps

Imas istu ovakvu temu i pise da nije za skuterase

• b

ps daj tiket za večeras dosadno mi je

• ps

Igrao sam uzivo inter juve gg drugo evo dade ga inter. Igraj juve da dobija ovo

Kasnije veceras durent minus, boston, ante minus, dejvis ili rondo plus

• b

zakljucano ne daju juventus

• b

https://i.imgur.com/RX1wr2r.jpg

evo ispratio sam crvenu otvorili su

• ps

E pa nema na cemu

• b

hahah majku im jebem severnjačku, kakav je ovo radnički niš - zvezda primer za udžbenike..

elem, daj skril da pošaljem pola dobitka, nije mnogo ali zasluženo

• b

uzgred ovaj drugi ne igram, minuse, 0-2 preskačem... samo jednom odigrao u životu 0-2 Landskronu, bilo 7:1 poluvreme

• ps

Haha aj bezi

• b

dobro, mogao si popiti pivo na moj račun, ali dobro kako želiš

• ps

Kad budes hteo da castis pivo popicemo ga uzivo

• b

prebio bih te tad na prvu, bolje ovako, još sam na uslovnoj

• ps

Tome se i nadam

• Мулти

частићу вас ја пићем само да бих видио да ли вам главуџе одговарају ономе што пишете овде

• b

ceo dan deluješ prilično samouvereno

• Skočimiš

Vozio kavija ninju zx900f2 2003. godište pa prodao, kupio nakon godinu dana zx10r 2011. godina pa prodao, oba su bila ultra crne boje i predrkani motori, vozim skutera sad.

Može lock.