Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
imamo izgažena kereća govna, osušena na smogu i gasovima iz auspuha
Mislim u fazonu... sig možeš u bg pojesti najbolju picu, pastu, burger, ali to nije autentik jelo
Ima kebab u bg
Pa u Beogradu svakako možeš naći i najbolje i najgore od svega, ali ništa autentično
pa to. u bg je hrana dobro iznad proseka bilo kog evropskog grada, ali nemaju neku foru, nesto autenticno.
tipa da uzmes random picu (ne karibik i sranja) bice dobra. random cevapi, bice dobri. gde god nasumicno da sednes i uzmes bilo sta, dobro naprave, jos nema milijarda turista pa da mozes da iskljucivo usluzujes goste koji dodju samo jednom.
al nema nesto: e kad dodjes u beg moras da probas ovo jelo ili pice!
има чубурски ајмокац
шкембе од рибе из канализације
Ma hrana je precenjena svakako, šta je hrana, gorivo jebeno
Pa Beograd je prepun; Kineskih, Italijanskih, Meksičkih, Izraelskih, Libanskih, Sirijskih i ostalih restorana.
Msm od kad je krenula ova kriza sa izbeglicama po BG-u se otvorilo jedno pa sigurno 10-15 lokala sa Pakistansko-Libansko-Sirijskom kuhinjom
u Senti restoran Papuli, riblja corba verovatno jedna od ljubaznijih u Srbiji
Čarda "Kod Braše", Begečka jama
Vladičin Han
Madam, italijanski restoran
Ako nekoga put nanese, neuporedivo je prijatnije od obližnjeg megamotela Džep i sl.
Drama iza Narodnog ima odlične ćevape, i bolji nego u Valteru, tu je negde, sličan cenovni rang. I imaju juneći sendvič, koji je valjda 330 kinti, što je juneće meso kuvano u pivu, pa lepinja natopljena u to, i stavljeni prilozi (ne možeš da biraš priloge, uglavnom su pavlaka, pomfrit, kupus/mladi luk, zavisi od momenta i jebem li ga šta još). Moraš da sedneš tamo i jedeš nožem i viljuškom, jer je na svaki drugi način nepraktično.
Da u Užicu komplet lepinja, jebem ti leb.
јебено и куваш сендвич у пиву
Al' slažem se Rađardova strategija najbolja.
E kod Taša ima baš pristojna fast food pasta, i tu ispod Vukovog spomenika isto.
Vladičin Han
Madam, italijanski restoran
Ako nekoga put nanese, neuporedivo je prijatnije od obližnjeg megamotela Džep i sl.
ko je jeo u ovom restoranu ja sam xD
mada notr džep ima pljeskavicu ko ratkapnu
Jeo sam i ja mada u dzepu uvek bude vrhunski pasulj
Haha radj