Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
imamo izgažena kereća govna, osušena na smogu i gasovima iz auspuha
Mislim u fazonu... sig možeš u bg pojesti najbolju picu, pastu, burger, ali to nije autentik jelo
Ima kebab u bg
Pa u Beogradu svakako možeš naći i najbolje i najgore od svega, ali ništa autentično
pa to. u bg je hrana dobro iznad proseka bilo kog evropskog grada, ali nemaju neku foru, nesto autenticno.
tipa da uzmes random picu (ne karibik i sranja) bice dobra. random cevapi, bice dobri. gde god nasumicno da sednes i uzmes bilo sta, dobro naprave, jos nema milijarda turista pa da mozes da iskljucivo usluzujes goste koji dodju samo jednom.
al nema nesto: e kad dodjes u beg moras da probas ovo jelo ili pice!
има чубурски ајмокац
шкембе од рибе из канализације
Ma hrana je precenjena svakako, šta je hrana, gorivo jebeno
Pa Beograd je prepun; Kineskih, Italijanskih, Meksičkih, Izraelskih, Libanskih, Sirijskih i ostalih restorana.
Msm od kad je krenula ova kriza sa izbeglicama po BG-u se otvorilo jedno pa sigurno 10-15 lokala sa Pakistansko-Libansko-Sirijskom kuhinjom
u Senti restoran Papuli, riblja corba verovatno jedna od ljubaznijih u Srbiji
Čarda "Kod Braše", Begečka jama
Vladičin Han
Madam, italijanski restoran
Ako nekoga put nanese, neuporedivo je prijatnije od obližnjeg megamotela Džep i sl.
Drama iza Narodnog ima odlične ćevape, i bolji nego u Valteru, tu je negde, sličan cenovni rang. I imaju juneći sendvič, koji je valjda 330 kinti, što je juneće meso kuvano u pivu, pa lepinja natopljena u to, i stavljeni prilozi (ne možeš da biraš priloge, uglavnom su pavlaka, pomfrit, kupus/mladi luk, zavisi od momenta i jebem li ga šta još). Moraš da sedneš tamo i jedeš nožem i viljuškom, jer je na svaki drugi način nepraktično.
Da u Užicu komplet lepinja, jebem ti leb.
јебено и куваш сендвич у пиву
Al' slažem se Rađardova strategija najbolja.
E kod Taša ima baš pristojna fast food pasta, i tu ispod Vukovog spomenika isto.
Vladičin Han
Madam, italijanski restoran
Ako nekoga put nanese, neuporedivo je prijatnije od obližnjeg megamotela Džep i sl.
ko je jeo u ovom restoranu ja sam xD
mada notr džep ima pljeskavicu ko ratkapnu
Jeo sam i ja mada u dzepu uvek bude vrhunski pasulj
Haha radj