Lokali po Srbiji sa odlicnom hranom

1. Ipak smo seljaci za dzep xd

2. Restoran 10ka u pirotu, svi mlecni proizvodi od autohtone ovce uz bilo koje meso

3. A za beograd gresite, ima autentican sis cevap haha

4. realno, meni goce delčeva i sad izgleda kao luna park kad odem, svaka preporuka za papeta i ortaka da posete turistički xD

5. preporuka za girice na bogosloviji XDD

6. gde imaju dobre lignje przene ali samo przene da su

7. Preporuka za specijalitete od mangulice, restoran Bojcinska koleba u Progaru. Nema beograd nista autohtono...

8. @Radjard

Pa dobro, i Cica je već ozbiljan lokal, nisam mislio na takva mesta nego na tipa Sedmica u Mirijevu ili tako neki kurac lolo

9. Mislis kao petica na banjici?

10. Evo gledam, pa i ova petica deluje bolje od tih mesta na koja mislim. Mislim na onaj tip mesta što čuješ za njega tako što se kulov sa fudbala koga je doveo ortak ubaci u priču, i kaže uhhh znaš kakva pljeka u Rikiju u Rakovici -a ono mesto tipa Koka Kola tenda i stolice i Informer Alo i Kurir od štampe

11. Petica je postala kulturica, al ima onaj odmah kada skreneš u paunovu, mesara i roštilj na ćumur, tačno vidiš da je trve roštiljčina

12. U Kragujevcu u blizini autobuske stanice kod Goranca opasna pljeskavica i ćevapi. Sam lokal liči na propali šah klub.

13. Juneća pljeka + kajmak iza Moskve je bonbon.

Elem, što se svaka diskusija o klopi u Srbiji završi na roštilju lolo.

E negde tamo iza Surčina ima restoran sa bruka kobajama od mangulice. Kontam da Ps možda zna na šta mislim.

14. Čekam da neko uradi data rudarenje na ovoj temi, sutra girice kraj Dunava sponzorišu Radjarda, ćevapdžinica neka leva sponzoriše Marka, berza krompira sponzoriše celta lololo
    Uticajni smo :)

15. Jes da nije Srbija, ali Skoplje, restoran Turist, sudzuk i tavče... plače mi se kolko je lepo

16. треба отворити тајландски ресторан у београду и довести шимејлове да конобаришу

17. E negde tamo iza Surčina ima restoran sa bruka kobajama od mangulice. Kontam da Ps možda zna na šta mislim

Pa napisao sam ranije na temi. Nema samo kobasice, ima slanina, vrat, snicla, pljeskavica... preporuka: hladno meze spec kuce, livanjski sir, pecena ljuta, snicla od mangulice u spanacu, belo domace vino

18. Апофис

U Kragujevcu u blizini autobuske stanice kod Goranca opasna pljeskavica i ćevapi. Sam lokal liči na propali šah klub.

Gresis, ima samo pljeskavica, nemaju cevapi. Odlicna.

U KG postoji i Popova Suma, u kojoj ima samo dimljena vesalica poznatija kao "Uvo od slona" najbolja u drzavi. To je na putu prema Kraljevu u Stanovu, pitaj nekog lokal je lose obelezen.

19. Nesto sam se istripovao da su imali i ćevapi. :/ Pa zaliješ sa limnadicom jednom.

U Kraljevu je dobra klopa u kafani Železničar, a na kupalištu kod Buča i u kavani ima dobar kupus i jagnjetina ispod sača, ponekada jaretina u mleku.

20. i roštilj na ćumur, tačno vidiš da je trve roštiljčina

pa kakva druga postoji? ta kapitalisticka plotna pljeskavica/cevap ne mogu ni da se zovu pljeskavica i cevap nego bem li ga, hamburger i kurcic od mlevenog mesa...
    rostilj koji nije na cumur a prodaje se kao neki rostilj bi trebalo zatovriti zbog laznog reklamiranja, dok ne zadimi nije to to.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.