Prijava

Hahahahahaha a ja čekam mislim da je ovo gif i sve čekam trenutak kad ih Žoc izvlači iz pehara hahahahahahahhaha

Хахахахаха па јеботе

Не можеше поинтересен квартет тренери да се најде на завршниот турнир од Евролигата.

Од една страна, фантастични стручњаци, од друга – максимално интересни надвор од терените и со невидена смисла за хумор. Првиот епитет го потврдија во текот на сезоната, а вториот веднаш при пристигнувањето во Белград.

Нешто поекспонирани се Жељко Обрадовиќ и Шарунас Јасикевичиус, предводниците на Фенербахче и Жалгирис.

„Многу сум среќен што сум со нив. Тргна работата синоќа, но тешко е бидејќи се многу млади. Знам дека Шарас е специјален и дека работи напорно, а среќен сум што ги гледам тука и другите.

дајте ону кадје Жоц ко ротквица боје