SP RUSS Izbacivanje
  • александаркг

E eno ti dule vodi bosnu ima prenos na sk1

• александаркг

Gube 40 razlike i dali su 30 poena za cele tri četvrtine ali bogo moj šta sad

• александаркг

Inače jako lep dres za 2020. kupiću ovo

• b

jebe mi se i za reprezentaciju smrdije, a kamoli mrtve bosne

• b

Belgija puca, prvenstvo uzima Brasil, Hrvati igraju polufinale

• Đoto

Ti to nas već vidiš kao kvalifikovane za euro 2020 pa si sam dizajnirao dresove ili?

• velikiblek

Jesi sam crtao ovo ili vas ima jos

• b

evo čitam, i oficijelno ste uz pomoć onog poremećenog bolesnika Truća uspeli da oterate sve grobare sa sajta, sad vas šestorica možete na miru da igrate ringe raja i pušite kurac jedan drugom... sprdnja jebena

• Đoto

GDE STESMO GROBARI?

• Tronožac

u pravu si bombaš i meni je dozlogrdilo više

samo mi reci gde čitaš te stvari i kolika je uloga samog lažnog grobara truća, jer sad vidim da nije tu 5 dana, pa mi sumnjiva njegova uloga u svemu tome, ili je to duži proces, pa je sad otišao kad je ispunio cilj?

inače, belgija osvaja

• Earthworm Jim

Aha nisam izvalio ovu temu, obrisah moju

• Tronožac

mada sad kad pogledam skočimiš, laki, đoto i još par su prilično aktivni još uvek, ne bih rekao da su oni lažni grobari

• Đoto

ne znam ja redovno viđam ovde gomilu nelažnih grobara tako da....

• Tronožac

možda bombaš ima svoju definiciju pravog grobara, u koju se uklapa samo on i vucicupederu

• Đoto

Moguće, ali nešto ne bih rekao da je Truć sudelovao ikako u vucicupederuovom napuštanju sajta.

• Tronožac

pa zato i pitam, meni truć deluje kao nevin lik tu, velemajstor šaha još sa 4 godine postao, rekao bi čovek ne bi ni mrava zgazio ovako po postovima, reklo bi se navija za partizan, nisam ispratio situaciju tu kad je on postao antigrobarista, kako zašto

• Skočimiš

Istina je sledeća - ne želim da učestvujem u raspravama oko Partizana dok glavnu riječ vode Bombaš i Vučićupederu. Ne želim da se degradiram na taj nivo. Ono, nemam ništa protiv bombaša, samo mi ne odgovara taj ton rasprave i ne želim to, ostalo je sve u dure.

• ps

Uf burazeru imao si i ti ispada solidnih sto se toga tice