Ok utakmica, prava nokaut faze, malo kretanja, sredina terena, veliki broj pasova, bez izlaganja rizičnim situacijama, šutevi iz daljine itd biće isto i u drugom
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Obećavajući početak, samo da padne jedan gol dok je ovaj jak tempo i biće vrh fudbal.
Lepi smo samo jer smo genetski koktel sto kaze bombas, jebali su nam zene svi zivi 1000 godina lol. Sloveni su inace ruzni do jaja
Urugvaj Francuska ce biti najbolji mec prventstva
види овог Хендерсона пао као да га је песнајом забо пичке енглези избацуј ово ескобаре
Kolumbijci najveći cigani do sad na prvenstvu posle Brazila malo mi fali da navijam za engleze mrtve
Zaspah gledajuci ovo
Ok utakmica, prava nokaut faze, malo kretanja, sredina terena, veliki broj pasova, bez izlaganja rizičnim situacijama, šutevi iz daljine itd biće isto i u drugom
ja odspavah jedno po urre...
vidim bilo je malo priče o lepoti naroda sa ovih prostora
Evo proradio sajt
Ko je onaj kolumbijski burazer što je kao prišao da se raspravlja sa sudijom oko penala a u stvari kopačkom potkopavao dole belu tačku hahah umro sam
privode ovo englezi lagano
hop
prvenstvo je dovoljno nepredvidivo da pobedi neko ko engleska
I kali I medeljinski kartel sad slave zajedno
Jes
Ajmo beli sorcevi!
ovo samo znači da su me oni švajcarci mrtvi bačili na dva tiketa
Kolumbijci ko da vecerali kokain. Da dozvoljeno ujedali bi za noge
Jebi kolonizatore !
Ono kad ne znaš čijem bi se ispadanju više radovao, da li govnurda britanskih ili govnurda ciganskih