Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Navijam za Hrvate, šta
Od kako je počelo prvenstvo svi smo u fazonu ENGLESKA ISPADA a oni jednu po jednu zatvaraju...
Mizerno je da najbolji strelac bude neko ko je 70% pogodaka dao iz penala
ja mislim da će fifa zbog ovog svetskog uvesti i dodatno svetsko prvenstvo u penalima, em što se nikad nije desilo na svetskom da se na tri utakmice izvode penali, a sad se to desilo samo u osmini finala, em što je ovako već dosuđeno pregršt penala
gledam sad snimak Švedska-Švicarska i intoniranje je himne Švicarske i igrači u krupnom planu, od njih 11 otprilike dvojica kao mrdaju usnama, jedan lafo pjeva, trojici je apsolutno svejedno a petorici je očigledno neugodno.
Ma najjače što od tih što pevaju/šatro pevaju je džaka, svi drugi šipci ćute i gledaju samo on kao nešto pomera usne
ja sam još davno odigrao na belgiju i englesku da osvajaju, a na kraju će biti u finalu, tako da će biti win-win situacija živi bili pa videli
a i kejna i lukakua kao najbolje strelce isto imam u nekim kombinacijama
Odavno sta gluplje nisam cuo
Ode ronaldo u juventus izduva ga sms lol
Kakav sms šta on ima da traži u Juventusu
I uopšte u bilo kom uspešnom klubu
Gde god da ode, ta ekipa prolazi ko Lacio prošle sezone, lik je maler solidan, Juventus neće ni Ronaldo da povadi ako budu uzeli ovu prevaru najveću ikad
Nudili mu valjda 90 milki pa dali ronaldu 100 haha
Šta, odbio? Pa lolčina jebote, njegova realna cena je 2 milke brate, ako i toliko
Češaće se on kad mu iz sezone u sezonu bude padala cena dok na kraju ne završi karijeru u Radničkom Niš fazon
Ne znam što je Juventus zapeo za njega, i šta su to njihovi skauti videli a nas 7 miliona nije, gde god da čitam komentare na vestima u vezi njega svi ga zapišavaju, s punim pravom
Od juventusa sam ocekivao neki namazan potez tipa dovodjenje Layuna
Juve vraća pare na dres sa imenom Ronaldo i na sve te zajebancije oko njega za tipa godinu dana jebe
Lik je zlatna koka
Plus što ce ovaj da pokida bar jos 2 sezone ako ne i vise
Biće žešće rokanje za Skudeto sa Interom sl sezone
https://www.sportske.net/vest/transferi/jos-jedna-potvrda-na-meaci-stigao-i-bivsi-as-juventusa-344573.html
Plus sad više nećemo gledati Špance ni u polufinalu, biće prelepa naredna sezona
2 miliona prodatih ronaldovih dresova na kome je Juve dobar 50e po dresu jednako je 100 miliona. Transfer: dzabe.
Da ne pričamo o tv pravima i milionima klinaca koji se lože na njega, vaistinu zlatna koka, duplira zaradu bilo koje lige u koju ode